Τσαπανίδου: “Ζητήσαμε από τον κ. Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του”

Τσαπανίδου: “Ζητήσαμε από τον κ. Γεωργούλη να παραδώσει την έδρα του”
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME NEWS

Για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και των καταγγελιών εις βάρος του για αδικήματα σεξουαλικής φύσεως μίλησε η Πόπη Τσαπανίδου.

Να παραδώσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο ζήτησε από τον Αλέξη Γεωργούλη ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Πόπης Τσαπανίδου.

«Ζητήσαμε να παραδώσει ο κ. Γεωργούλης την έδρα του και αναμένουμε την απάντησή του» είπε συγκεκριμένα η κ. Τσαπανίδου στο MEGA, την ώρα που έρχονται στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Η ίδια τόνισε πως η αντίδραση της Κουμουνδούρου «ήταν άμεση», υπογραμμίζοντας πως ο ευρωβουλευτής «τέθηκε εκτός της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα σε λιγότερο από ένα τέταρτο».

Η κ. Τσαπανίδου ισχυρίστηκε πως, όταν η φήμη έγινε καταγγελία, ο κ. Γεωργούλης απομακρύνθηκε ακαριαία. «Για μας ήταν αυτονόητο. Αφορούσε ζητήματα που είναι βαθιά ριζωμένα στο αξιακό μας σύστημα. Δεν παίζουμε με τις γυναίκες και την έμφυλη βία».

Σύμφωνα με την ίδια «η καταγγελία ήρθε τον Ιούνιο του 2022. Κυκλοφορούσε μία φήμη, υπήρχαν κουτσομπολιά. Καταγγελία όμως δεν υπήρξε. Υπήρξε μία φήμη για κακοποιητική, κακή συμπεριφορά από τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ‘παιδιά ψάξτε το’. Ψάχτηκε σε δύο επίπεδα. Ζητήθηκε από τον Αλέξη Γεωργούλη να έρθει και να πει τι συμβαίνει. Το 2022 έγινε αυτό. Για τρεις μήνες το ψάξαμε. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες. Αισθάνθηκε και προσβεβλημένος και από τον τρόπο που το ψάξαμε. Δεν υπήρξε και επιβεβαίωση από το Ευρωκοινοβούλιο».

Τέλος, η κ. Τσαπανίδου διέψευσε πως το όνομα της καταγγέλλουσας διέρρευσε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα