Τσέκερης: Τα πιστόλια του Μητσοτάκη πυροβολούν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση

Τσέκερης: Τα πιστόλια του Μητσοτάκη πυροβολούν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση

"Ο Κυριάκος Μητσοτσάκης από τη μια λέει ότι είναι συγκινημένος με όσα έγιναν στο Μάτι και πως πρέπει να διατηρηθούν χαμηλά οι τόνοι και από την άλλη διατηρεί τον κ. Οικονόμου στην θέση του Τομεάρχη", είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο διευθυντής της Αυγής.

Τα πιστόλια του Μητσοτάκη είναι αυτά που κυκλοφορούν από κανάλι σε κανάλι και πυροβολούν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” ο διευθυντής της εφημερίδας Αυγής Άγγελος Τσέκερης, απαντώντας στις δηλώσεις του βουλευτή Αττικής της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου.

Όπως είπε ο κ. Τσέκερης, ο Κυριάκος Μητσοτσάκης από τη μια λέει ότι είναι συγκινημένος με όσα έγιναν στο Μάτι και πως πρέπει να διατηρηθούν χαμηλά οι τόνοι και από την άλλη διατηρεί τον κ. Οικονόμου στην θέση του Τομεάρχη, να γυρίζει από κανάλι σε κανάλι με το ίδιο ύφος, ενώ τόνισε πως δεν θέλει να ασχοληθεί με τον κ. Οικονόμου και όσα υποστηρίζει για την “Αυγή”.

Αναφερόμενος στη φράση “παπαριά” που χρησιμοποίησε η κυρία Αυλωνίτου, είπε ότι ο παλιός ΣΥΝ είχε αποφασίσει ότι το κάθε στέλεχος μπορεί να έχει την προσωπική του άποψη. Αν αυτό δεν αρέσει και δεν το θέλει ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ, ας το αλλάξει πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα