Απρέπεια Αυλωνίτου: Ο Μητσοτάκης είπε π@π@ριά

Απρέπεια Αυλωνίτου: Ο Μητσοτάκης είπε π@π@ριά
Απρεπής αναφορά της Ελένης Αυλωνίτου για τον πρόεδρο της ΝΔ

Φωτιές στο πολιτικό σκηνικό άναψε μια απίστευτη υβριστική αναφορά της Ελένης Αυλωνίτου για τον πρόεδρο της ΝΔ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συζήτησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκίμασε τη βουλευτή του, κάνοντας λόγο για "αναφορές που δεν έχουν θέση στην πολιτική αντιπαράθεση"

Μία απαράδεκτη έκφραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου, για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον “αέρα” τηλεοπτικής εκπομπής, λίγο έλειψε να μετατρέψει σε ρινγκ το τηλεοπτικό στούντιο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η κυρία Αυλωνίτου είχε ήδη προκαλέσει τη σφοδρή αντίδραση του συνομιλητή της και βουλευτή της ΝΔ, Γεράσιμου Γιακουμάτου, αναφέροντας ότι ο κ. Μητσοτάκης “λέει τεράστιες κοτσάνες”.

Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση των δύο συνομιλητών, για τη φωτιά στο Μάτι, με την κ. Αυλωνίτου να ολοκληρώνει την επίθεσή της λέγοντας “στο πλαίσιο της π@π@ριάς που είπε ο κ. Μητσοτάκης…”, προκαλώντας την έκρηξη του κ. Γιακουμάτου.

Λίγη ώρα αργότερα και μιλώντας σε εκπομπή άλλου τηλεοπτικού σταθμού, ο βουλευτής της ΝΔμ Μάξιμος Χαρακόπουλος, ζήτησε την παραπομπή της κ. Αυλωνίτου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Στη δήλωση αντέδρασε επίσημα και η Νέα Δημοκρατία με επίσημη ανακοίνωσή της η οποία έχει ως εξής: “Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα”.

Μετά το σάλο, τη δήλωση Αυλωνίτου την καταδίκασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου με tweet

.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τέλος, πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας: “Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές, που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ. Οικονόμου. Περιμένουμε, λοιπόν, από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του ότι σέβεται έμπρακτα το δημόσιο διάλογο και τους πολιτικούς του αντιπάλους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα