Τσίπρας από το Σεισμανόγλειο: Να μην συνηθίσουμε την απώλεια

Τσίπρας από το Σεισμανόγλειο: Να μην συνηθίσουμε την απώλεια
Twitter

SOS για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία εξέπεμψε ο Αλέξης Τσίπρας από το Σισμανόγλειο.

Tην αγωνία του για την κατάσταση που βιώνουν τα ελληνικά νοσοκομεία εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε επίσκεψή του την Παρασκευή στο Σισμανόγλειο.

Αναλυτικα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: “Επισκέφτηκα σήμερα το «Σισμανόγλειο» νοσοκομείο και συνομίλησα με τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν μια ηρωική μάχη. Δεν έχουμε δικαίωμα να τους ξεχάσουμε ούτε σήμερα, ούτε αύριο.

Δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε τους χιλιάδες ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, τις οικογένειές τους που θρηνούν, ούτε να κρύβουμε τα νούμερα πίσω από μακάβριες συγκρίσεις και στατιστικές.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία παραμένει δραματική. Κορυφώνεται το δράμα και η τραγωδία. Και το χειρότερο που μπορεί να μας συμβεί είναι να συνηθίσουμε την απώλεια και να αποστρέψουμε το βλέμμα από αυτό το εξελισσόμενο δράμα.

Εκφράζω την αγωνία μου -που πιστεύω ότι είναι αγωνία της συντριπτικής πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας: Αυτό το κακό πρέπει να σταματήσει. Δεν είναι ώρα ούτε για δηλώσεις αβάσταχτης ελαφρότητας των κυβερνητικών παραγόντων, ούτε για επικοινωνιακή διαχείριση του δράματος.

Είναι η ώρα να σταματήσουν οι παλινωδίες των αποφάσεων για την αγορά, τα ΜΜΜ, τους χώρους δουλειάς, τα σχολεία. Είναι η ώρα να στηρίξουμε όσο μπορούμε το ΕΣΥ, να αποκτήσουμε ένα σοβαρό σχέδιο επιδημιολογικής επιτήρησης, να πολλαπλασιάσουμε τα τεστ στοχευμένα στις ομάδες πληθυσμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα