Τσίπρας για fake news: Αφού σκάνδαλα δεν βρίσκετε, προσπαθείτε να τα επινοήσετε

Τσίπρας για fake news: Αφού σκάνδαλα δεν βρίσκετε, προσπαθείτε να τα επινοήσετε
Συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου για την κατάργηση των διατάξεων περί μείωσης των συντάξεων Eurokinissi

Ο πρωθυπουργός έκανε έμμεση, αλλά σαφή αναφορά σε ιδιοκτήτη επιχειρήσεων ΜΜΕ με ανοικτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη που έχει πρωταγωνιστήσει σε fake news κατά της κυβέρνησης. «Μάλλον κάτι θα περιμένει από σας στην εξέλιξη των δικαστικών του υποθέσεων» παρατήρησε ο Αλ. Τσίπρας.

“Τα fake news έχουν κατακλύσει την πολιτική ζωή” τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην δευτερολογία του κατηγορώντας ως βασικό υπεύθυνο για αυτό το “πρωτοφανές κι επιβλαβές για την Δημοκρατία” φαινόμενο τα φιλικά προς την αντιπολίτευση ΜΜΕ. “Αφού σκάνδαλα δεν βρίσκετε, προσπαθείτε να τα επινοήσετε” σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας κάνοντας έμμεση, αλλά σαφή αναφορά σε ιδιοκτήτη επιχειρήσεων ΜΜΕ, φίλο του Κ. Μητσοτάκη που έχει ανοικτές υποθέσεις με την Δικαιοσύνη.

Μάλιστα, ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας θέλει να ελέγξει και την πόλη του Πειραιά με αποτέλεσμα η ΝΔ να μην μπορεί να βρει υποψήφιο δήμαρχο στον Πειραιά “για να μην του χαλάσετε την σούπα”. Ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε εκτενώς σε fake news που όπως είπε δημοσίευσαν τα ΜΜΕ τα οποία στην συνέχεια διαψεύστηκαν και σχολίασε ότι “μάλλον κάτι θα περιμένει από σας στην εξέλιξη των δικαστικών του υποθέσεων”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα