Τσίπρας για φωτιά στις Μυκήνες: “Καμία ανάληψη ευθύνης, καμία ντροπή”

Τσίπρας για φωτιά στις Μυκήνες: “Καμία ανάληψη ευθύνης, καμία ντροπή”
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας Eurokinissi

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορεί την κυβέρνηση για παραποίηση της πραγματικότητας που προκαλεί οργή. "Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τη δοξάζουν επειδή δεν έγινε στάχτη ο χώρος".

Βέλη κατά της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα για τη στάση της μετά τη φωτιά στις Μυκήνες η οποία πέρασε μέσα από τον αρχαιολογικό χώρο.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο για παραποίηση της πραγματικότητας, ενώ αναφέρθηκε και στα “φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ” που “τη δοξάζουν επειδή δεν έγινε στάχτη ο χώρος”, την ώρα όπου η Λίνα Μενδώνη κάνει λόγο για “λίγα καμένα χόρτα”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα:

Οι εικόνες από την πρωτοφανή καταστροφή στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών που κάνουν το γύρο του κόσμου, προκαλούν θλίψη σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Η στάση της κυβέρνησης όμως, προκαλεί οργή.

Σε ένα ακόμα ζήτημα, αρνείται να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη και καταφεύγει ξανά στην παραποίηση της πραγματικότητας. Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ τη δοξάζουν γιατί δεν έγινε στάχτη όλος ο χώρος, ενώ η Υπουργός δηλώνει ότι “οι επισκέπτες απλά θα δουν λίγα καμένα χόρτα”.

Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα