Τσίπρας για ΚΕΘΕΑ: Η ΝΔ θέλει να τελειώσει με οτιδήποτε δεν μπορεί να ελέγξει

Τσίπρας για ΚΕΘΕΑ: Η ΝΔ θέλει να τελειώσει με οτιδήποτε δεν μπορεί να ελέγξει
Συνάντηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσιπρα με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΘΕΑ, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Την κάθετη αντίθεσή του στα κυβερνητικά σχέδια για το ΚΕΘΕΑ εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με το διοικητικό συμβούλιο.

Βολές εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά το πέρας της συνάντησής του με το διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΘΕΑ.

Αναλυτικά τόνισε: “Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει σκοπό να ιδιωτικοποιήσει κάθε δημόσιο οργανισμό που παράγει κέρδη, κρατικοποιεί το ΚΕΘΕΑ, που εδώ και 36 χρόνια παράγει κοινωνικό έργο.

Στη πραγματικότητα, θέλουν να τελειώσουν με οτιδήποτε δεν μπορούν να ελέγξουν. Μόνο που το ΚΕΘΕΑ δεν είναι γραφειοκρατικός οργανισμός για να διορίζουν έμμισθους γραφειοκράτες να τον διοικούν, αλλά ζωντανό κύτταρο δράσης μέσα στην κοινωνία.

Με βαθιές ρίζες και με προσφορά -όχι σε αριθμούς- αλλά σε ανθρώπινες ζωές. Η σπουδή τους να το τελειώσουν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου φανερώνει τις προθέσεις τους και τους εκθέτει ακόμη περισσότερο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα