Τσίπρας: “Περιθώριο για νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου”

Τσίπρας: “Περιθώριο για νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου”

Ο πρωθυπουργός πραγματοποιεί περιοδεία στην Ήπειρο. Την Κυριακή θα εγκαινιάσει το νέο νοσοκομείο της Λευκάδας. Πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε στην Άρτα.

“Μετά από 13 χρόνια ολοκληρώνονται τώρα τα έργα επέκτασης στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων” και στα τέλη Ιουνίου θα τα εγκαινιάσει, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιθεώρησε τα εκτελούμενα έργα.

Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι τα Ιωάννινα είναι ένας σημαντικός κόμβος και επιτέλους αποκτούν το αεροδρόμιο που τους αξίζει είπε ο πρωθυπουργός, ενώ παρατήρησε πως η επέκταση του αεροδρομίου είχε καταντήσει ένα “γιοφύρι της Άρτας”, στα Ιωάννινα και επισήμανε ότι αυτή η μεγάλη καθυστέρηση είναι ενδεικτική της παθογένειας του ελληνικού κράτους.

Γ.Τ. Πρωθυπουργού/Andrea Bonetti

“Έχω κουραστεί να εγκαινιάζω έργα που είχαν καθυστερήσει τα προηγούμενα χρόνια”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

Περιθώριο για νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου

Τη σιγουριά ότι στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει το περιθώριο να σχεδιάσει και νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών, εφόσον συνεχίζονται και θα συνεχίζονται τα θετικά βήματα στην οικονομία, εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Άρτα, όπου μετέβη αμέσως μετά, ξεκαθαρίζοντας ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει με ασφάλεια, χωρίς να θέλει να δημιουργήσει προϋποθέσεις δημοσιονομικού εκτροχιασμού.

Η υποδοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, με τον ίδιο να λέει ότι αυτή είναι πραγματική δημοσκόπηση.

«Έχω συνειδητοποιήσει γιατί λυσσομανάνε, το γιατί φαίνεται στη σημερινή συγκέντρωσή σας, εδώ στην Άρτα, αλλά και σε όλες τις περιοχές που γίνονται συγκεντρώσεις γιατί αυτές είναι η πραγματική δημοσκόπηση», είπε ο πρωθυπουργός.

Και σημείωσε ότι σε δύο εβδομάδες θα πάρουν το μήνυμα τους στην κάλπη, όπως έγινε στις εκλογές του 2015 και στο δημοψήφισμα.

Ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε παροιμία που λένε οι συγχωριανοί στο Αθαμάνιο Άρτας που λέει: «ο λύκος τρίχα αλλάζει, χούι δεν αλλάζει» και είπε προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν: «αφήστε τους να λυσσομανάνε κι εμείς ας προχωρήσουμε μπροστά».

Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι προκάλεσε μία τριήμερη συζήτηση στη Βουλή «για να αποδείξει ότι είναι ο κύριος Πολάκης υβριστής και απέδειξε ότι είναι ο ίδιος υβριστής αμαυρώνοντας τη μνήμη της οικογένειας μου και του νεκρού πατέρα μου».

Οι κάτοικοι της Άρτας επιφύλαξαν ιδιαίτερα θερμή υποδοχή στον πρωθυπουργό καθώς είναι και συμπατριώτης τους.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε στον κεντρικό πεζόδρομο Νικολάου Σκουφά και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν, σχηματίζοντας ένα πλήθος που τον ακολούθησε μέχρι την πλατεία όπου μίλησε στους συγκεντρωμένους.

Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στην Άρτα

Μάλιστα σχετική ανάρτηση στο facebook έκανε και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η περιοδεία του πρωθυπουργού στην Ήπειρο θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή με την ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Dulac, στα Ιωάννινα, στις 7.30 μμ, ενώ το πρωί της Κυριακής θα βρίσκεται στη Λευκάδα όπου θα εγκαινιάσει το νέο νοσοκομείο του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα