Τσίπρας: "Κουκουλοφόροι με γραβάτες"

ΑΘΗΝΑ--Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας,  στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και  είχε συνάντηση με το Σωματείο των Εργαζομένων του Οργανισμού./PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΑΘΗΝΑ--Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και είχε συνάντηση με το Σωματείο των Εργαζομένων του Οργανισμού./PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ PHASMA

Σκληρή δήλωση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα για τους βουλευτές που είπαν "ναι" στο νέο Μνημόνιο

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο Αλέξης Τσίπρας, στη σημερινή του επίσκεψη στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, ο οποίος βρίσκεται υπό κατάληψη. 

Μετά τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του σωματείου των εργαζομένων, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε "ακατανόητη" την απόφαση να κλείσει ο ΟΕΚ και αυτό διότι οι δαπάνες του δεν καλύπτονται από τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά από τις εισφορές των εργαζομένων.

Παράλληλα χαρακτήρισε "κουκουλοφόρους με γραβάτες" όσους ψήφισαν το νέο μνημόνιο, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη, τον οποίο αποκάλεσε "υπουργό ανεργίας και κοινωνικής διάλυσης".

Υπενθυμίζεται πως μόλις την περασμένη Παρασκευή στη Βουλή, υπήρξε αντιπαράθεση για το θέμα αυτό μεταξύ του υπουργού Εργασίας και του κ. Τσίπρα.

SHARE:

24Media Network