Τσίπρας – Νταβούτογλου παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα Τουρκίας – Ελλάδας

Τσίπρας – Νταβούτογλου παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα Τουρκίας – Ελλάδας
Greece's Prime Minister Alexis Tsipras, left, and Turkey's Prime Minister Ahmet Davutoglu wear their teams scarves prior to the international friendly soccer match between Greece and Turkey in Istanbul, Tuesday Nov. 17, 2015. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) Eurokinissi

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας αποχώρησαν από το γήπεδο ο κ.Τσίπρας και ο κ.Νταβούτογλου μετά την ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδος

Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα Τουρκίας – Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών, Αλέξης Τσίπρας και Αχμέτ Νταβούτογλου αποχώρησαν από το γήπεδο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο ήταν εντυπωσιακά τόσο κατά την άφιξη του κ. Τσίπρα και του κ. Νταβούτογλου αλλά και κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα , με εκατοντάδες αστυνομικοί να βρίσκονται μέσα και έξω από το γήπεδο.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί αύριο το πρωί στις 08:00 με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Άγκυρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα