Τσίπρας: Πράξη κοινωνικής δικαιοσύνης το επίδομα στους νέους

ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΠΕΜΠΤΗ 7/12/2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ρ. Τ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ , ΠΕΜΠΤΗ 7/12/2017. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο πρωθυπουργός σχολίασε ότι η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των νέων ανέργων δείχνει την πρόθεσης της κυβέρνησης να φέρει την ελπίδα στο προσκήνιο

«Η απόδοση του κοινωνικού μερίσματος δεν είναι πράξη ευαισθησίας αλλά κοινωνικής δικαιοσύνης» επισημαίνει σε σχόλιο του μέσω Twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με το εφάπαξ επίδομα των 400 ευρώ προς τους νέους ανέργους.

«Οι νέοι μας είναι πιο ευάλωτοι στις πιέσεις της οικονομικής κρίσης αλλά είναι κι η ελπίδα μας για το μέλλον» σχολίασε ακόμη και υπογράμμισε ότι: «Το επίδομα νεανικής αλληλεγγύης σε εγγεγραμμένους του ΟΑΕΔ μαζί με τα προγράμματα αντιμετώπισης της ανεργίας των νέων που εξήγγειλε σήμερα η Υπουργός Εργασίας είναι η πρόθεση μας να φέρουμε στο προσκήνιο την ελπίδα, να επενδύσουμε σε αυτήν».

«Ο δυναμισμός των νέων μας θα αλλάξει τη χώρα. Τους εύχομαι καλές γιορτές» κατέληξε στο μήνυμά του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Άργησαν να καταλάβουν ότι είχαν ξεχάσει τους νέους απ' το κοινωνικό μέρισμα

Αχτσιόγλου: Εφάπαξ επίδομα 'νεανικής αλληλεγγύης' 400 ευρώ, σε κάθε άνεργο από 18 έως 24 ετών

SHARE:

24Media Network