Τσίπρας σε Αποστολάκη: Φορέστε καλά την στολή σήμερα για τελευταία φορά

Τσίπρας σε Αποστολάκη: Φορέστε καλά την στολή σήμερα για τελευταία φορά
Συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019., στο Μέγαρο Μαξίμου Eurokinissi

"Εξαιρετική τιμή" χαρακτήρισε ο ΑΓΕΕΘΑ ναύαρχος Αποστολάκης την ανάληψη του υπουργείου Άμυνας, κατά την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου.

Να “φορέσει καλά” για τελευταία μέρα την στολή του, παρότρυνε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μία μέρα πριν την ανάληψη από τον πρώτο των καθηκόντων του υπουργού Άμυνας.

Ο πρωθυπουργός ρώτησε τον ναύαρχο από πότε φοράει την στολή για να λάβει την απάντηση: “από το 1976!”.

Από την μεριά του, ο αρχηγός χαρακτήρισε “εξαιρετική τιμή” την πρόταση του πρωθυπουργού να αναλάβει το υπουργείο και έκανε λόγο για “τιμή, καθήκον’ και ακόμη μεγαλύτερη “υποχρέωση”. Όπως είπε ο κ. Αποστολάκης, θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό υπό τις παρούσες συνθήκες, και πως πρωτεύον είναι στην παρούσα κατάσταση η ενότητα γιατί, “οι καταστάσεις που βιώνουμε δεν αφήνουν περιθώρια να μην είμαστε ενωμένοι”.

Από την μεριά του, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για την “συνέχεια στον ευαίσθητο τομέα των ενόπλων δυνάμεων και της άμυνας” αλλά και για μήνυμα στο Εξωτερικό, πως παρά τις διαφορές, “οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι όποια στιγμή επιχειρήσουν οτιδήποτε αμφισβητεί την κυριαρχία”, μήνυμα που με την ανάληψη των καθηκόντων του υπουργού Άμυνας από τον Βαγγέλη Αποστολάκη, στέλνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα