ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Ευάγγελος Αποστολάκης

Τι σηματοδοτεί η παρουσία των Αποστολάκη-Τσιριγώτη σε σύσκεψη για το προσφυγικό - Τι μήνυμα στέλνει ο Τσίπρας

Η αναβολή, όπως όλα δείχνουν του Συνεδρίου, καθιστά πιο επιτακτική την ανάγκη ανοιγμάτων του ΣΥΡΙΖΑ σε πρόσωπα που έχουν άποψη και αποδοχή από την κοινωνία.

ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΙΜΙΑ

Αποστολάκης: Φτάσαμε πολλές φορές κοντά σε νέα Ίμια

"Η Τουρκία έχει επενδύσει πολλά χρήματα στον εξοπλισμό. Εμείς δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε. Είμαστε ισχυροί και στη θάλασσα και στην αεροπορία και ο στρατός είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν χρειαστεί μπορούμε να τους κάνουμε μεγάλη ζημιά" είπε μεταξύ άλλων ο τέως Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης

Ευ. Αποστολάκης στο Νews 24/7: H καταγραφή των οπλικών συστημάτων γίνεται κάθε μέρα

Για το περιστατικό της κλοπής στρατιωτικού υλικού από τη ναυτική βάση της Λέρου μίλησε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας στο News 24/7. Όπως υπογράμμισε είναι “άλλο η απογραφή και άλλο η καταγραφή των στρατιωτικών υλικών”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος στην τελετή ορκωμοσίας στη Σχολή Ικάρων

Σχολή Ικάρων: Ο Παυλόπουλος επέδωσε τα ξίφη στους νέους και νέες ανθυποσμηναγούς

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων, στο Τατόι, ειδική τελετή, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος επέδωσε τα ξίφη στους νέους.

Ευάγγελος Αποστολάκης

Αποστολάκης: Θα αντιδράσουμε σε πιθανή εισβολή τουρκικού γεωτρύπανου στην περιοχή μας

"Ο τελευταίος Έλληνας το καταλαβαίνει είναι ότι δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε και να το αφήσουμε να γίνει" δήλωσε μιλώντας στον Alpha ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, αναφορικά με την πιθανότητα να στείλε η Τουρκία γεωτρύπανο στο Καστελόριζο.

Βασίλης Κικίλιας

Κικίλιας: Όσοι έχουν θέση ευθύνης, πρέπει να κάνουν περισσότερα και να λένε λιγότερα

"Σε ψηφίζουν, σε εκλέγουν και σε διορίζει ένας πρωθυπουργός σε μια θέση ευθύνης, όχι για να ανησυχείς, αλλά για να δρας. Όχι για να σχολιάζεις, αλλά για να προλαμβάνεις", είπε μεταξύ άλλων ο Κικίλιας σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης σε συνέδριο

Αποστολάκης: Δεν είναι πιθανό ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία αυτή τη στιγμή

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε ότι πιθανότητες να συμβεί κάτι με την γείτονα χώρα πάντα υπάρχουν αλλά "δεν είναι πιθανό τώρα γιατί αυτά που έχουν αντιμετωπίσουν οι Τούρκοι είναι πάρα πολλά και δεν θέλουν να προσθέσουν και κάτι άλλο".

Ευάγγελος Αποστολάκης

Επίσκεψη Ευάγγελου Αποστολάκη στις ΗΠΑ

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τον Patrick Shanahan, τον John Sullivan, μέλη του Ομοσπονδιακού Κογκρέσου και εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων. Επίσης, θα μιλήσει στο 8ο ετήσιο συνέδριο «EU and Foreign Policy Defence Forum 2019».

Στιγμιότυπο από το Υπουργειο Εθνικής Άμυνας

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής αντιστράτηγος της αντιπροσωπείας που συζήτησε τα ΜΟΕ με την Τουρκία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιστράτηγος είχε εισηγηθεί να αναβληθεί η συνάντηση - συζήτηση με το κλιμάκιο της Τουρκίας λόγω των εκλογών. Την παραίτησή του, την υπέβαλε στον Ευάγγελο Αποστολάκη.

Υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης

Καθοριστική για τις εξελίξεις επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στις ΗΠΑ τον Ιούλιο

Ο υπουργός Άμυνας θα συνοδεύεται από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Χρήστο Χριστοδούλου. Ανοιχτοί δίαυλοι επικοινωνίας Αθήνας- Ουάσιγκτον προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις της Τουρκίας

Υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης

Αποστολάκης: "Επιδιώκουμε την ειρήνη, αλλά διαφυλάσσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα"

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μίλησε στο 7ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, με θέμα "Η αεροπορική ισχύς ως στρατηγικός παράγοντας στην εξέλιξη της άμυνας και ασφάλειας", που διεξάγεται στη Σχολή Ικάρων.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης συνομιλεί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, στη Λευκωσία.

Αποστολάκης για Τουρκία: Προασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας

Εν μέσω της αυξημένης τουρκικής προκλητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, επισκέφθηκε την Κύπρο, στέλνοντας αυστηρό μήνυμα προς την Άγκυρα.

Ευάγγελος Αποστολάκης (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)

Στην Κύπρο την Τετάρτη ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης

Μήνυμα στην Άγκυρα ότι Αθήνα και Λευκωσία, χωρίς να πέφτουν στην παγίδα της Άγκυρας για αύξηση της έντασης στην περιοχή, δεν μένουν μόνο στις διπλωματικές κινήσεις. Αναμένονται νέες παρεμβάσεις του δυτικού παράγοντα-ίσως και της υπερδύναμης- υπέρ της αποκλιμάκωσης της όξυνσης πέριξ της Λευκωσίας

ΥΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Αποστολάκης: Η Τουρκία πάντα διεκδικεί, αλλά ξέρει ότι όσα λέμε θα τα κάνουμε αν χρειαστεί

"Η Τουρκία έχει προβλήματα με τους γύρω της, με την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Δεν είναι το πρώτο πρόβλημα της Τουρκίας η Ελλάδα", δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης σε συνέντευξή του.

Ευάγγελος Αποστολάκης

Αποστολάκης: Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι πάντα στην πρώτη γραμμή

Σε ομοψυχία, ενότητα, συναίνεση και σύνθεση δυνάμεων και απόψεων για να υπερβούμε τις δυσκολίες και να προχωρήσουμε μπροστά, προτρέπει ο ΥΕΘΑ Ε. Αποστολάκης με την ημερήσια διαταγή του με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Ευ. Αποστολάκης

Αποστολάκης: Κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος στο Αιγαίο - Αντιδρούμε με σύνεση και στρατηγική

Να εδραιώσουμε προοδευτικά ένα ασφαλές διεθνές περιβάλλον, απαλλαγμένο από απειλές αποσταθεροποίησης προέτρεψε ο Ευ. Αποστολάκης ενημερώνοντας τα μέλη των υποεπιτροπών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ.

Ο υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης

Τα δύο κρίσιμα ραντεβού Αποστολάκη με Ακάρ και υπουργό Άμυνας της Βόρειας Μακεδονίας

Δύο ραντεβού με ιδιαίτερη σημασία θα έχει αυτή την εβδομάδα ο ΥΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης. Και τα δύο στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της Συνόδου υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ.

Συνάντηση Αποστολάκη με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ

Συνάντηση Αποστολάκη με τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρι Πάιατ

Οι δύο άνδρες συζήτησαν τα αποτελέσματα του τομέα Άμυνας και Ασφάλειας του πρόσφατου στρατηγικού διαλόγου των δύο χωρών που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ,αλλά και διμερή θέματα συνεργασίας - Η μνεία Αποστολάκη στη τουρκική προκλητικότητα.

Ο Γιάννης Αποστολάκης στην ορκωμοσία του πατέρα του στο Προεδρικό Μέγαρο

Γιάννης Αποστολάκης: Από το πλατό του "Master Chef" στο Προεδρικό Μέγαρο

Στο πλευρό του πατέρα του βρέθηκε ο γνωστός από την τηλεόραση σεφ, Γιάννης Αποστολάκης, παρακολουθώντας την ορκωμοσία του νέου υπουργού Άμυνας στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ε.Αποστολάκης ο ο ποίος αναμένεται να ορκιστεί Υπουργός Εθνικής Άμυνας

Αποστολάκης: Έχω συνηθίσει να αναλαμβάνω την ευθύνη όσο βαριά και αν είναι

Στο Μαξίμου βρίσκεται ο νέος υπουργός Άμυνας, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, όπου είναι σε εξέλιξη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Τι δήλωσε πριν αναχωρήσει από το υπουργείο Άμυνας για τα νέα του καθήκοντα.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης

Σήμερα αποστρατεύεται, αύριο υπουργοποιείται ο Αποστολάκης

Ο αντικαταστάτης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ θα οριστεί μετά από συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ και σύμφωνα με τη σειρά των Κλάδων των ΕΔ θα προέρχεται από την Π.Α. - Για μετά την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών μετατίθεται ο ανασχηματισμός.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης, που θα ορκιστεί Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην θέση του Πάνου Καμμένου, με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Γιατί επέλεξε ο Τσίπρας τον Αποστολάκη ως τον επόμενο ΥΕΘΑ - Η όχι πάντα ανέφελη σχέση με το Καμμένο

Η προώθηση του Ναυάρχου Αποστολάκη στη θέση του ΥΕΘΑ, είχε συζητηθεί εδώ και αρκετό καιρό, με τη σύμφωνη γνώμη του Πάνου Καμμένου και δεν αποτελεί έκπληξη όπως ορισμένοι θεωρούν - Τι πιστώνεται ο νέος Υπουργός Άμυνας.

O αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευ. Αποστολάκης

Νέος υπουργός Άμυνας ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης - Η πορεία του

Ο Ναύαρχος Αποστολάκης έχει μια μακρά και εξαιρετική διαδρομή στις τάξεις των ΕΔ των οποίων τέθηκε επικεφαλής με απόφαση του ΚΥΣΕΑ το Σεπτέμβριο του 2015 αφού πρώτα διετέλεσε επιτυχώς αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης

Το παρασκήνιο της δήλωσης Αποστολάκη: "Σ' αυτόν τον πόλεμο θα είμαστε μόνοι μας"

Ποιοι ήταν οι λόγοι που ώθησαν τον Ναύαρχο Αποστολάκη στη σκληρή δήλωση περί "εξαύλωσης" βραχονησίδας και τι σκέφτεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τη στάση των ΗΠΑ.