Τσίπρας στην ΑΔΑΕ: “Το φως της Δημοκρατίας νίκησε για άλλη μία φορά το σκοτάδι” – Βγήκε κρατώντας έναν φάκελο

Τσίπρας στην ΑΔΑΕ: “Το φως της Δημοκρατίας νίκησε για άλλη μία φορά το σκοτάδι” – Βγήκε κρατώντας έναν φάκελο

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα στην ΑΔΑΕ. Είχε συνάντηση με τον επικεφαλής της αρχής. Η αιχμηρή δήλωση και το μήνυμα για τους "δικαστές, που υπάρχουν ακόμα".

Την ΑΔΑΕ επισκέφθηκε το πρώι της Τρίτης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής, Χρήστο Ράμμο.

Κατά την έξοδό του από την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών και τη συνάντησή του με τον επικεφαλής της κ. Ράμμο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι”.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βγήκε από την ΑΔΑΕ κρατώντας έναν φάκελο στα χέρια.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έχει ήδη εδώ και αρκετές ημέρες δημοσιεύσει το NEWS 24/7 οι έρευνες της Αρχής για την Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών στους παρόχους τηλεφωνίας έχουν αποδώσει. Αφού προκύπτουν παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε έναν υπουργό, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλων προσώπων.

Ακριβώς αυτά τα δεδομένα, έχει εκφράσει την βούληση να μεταφέρει και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφανειας της Βουλής, η οποία όμως αδρανεί για την πρόσκλησή του. Αυτό παρά το γεγονός ότι πλάι στην έκκληση του ΣΥΡΙΖΑ για την συνεδρίαση της έχει προστεθεί η αντίστοιχη θέση του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ αλλά και του Μέρα 25 που μόλις χθες ζήτησε με επίσημο τρόπο ενημέρωση της κοινοβουλευτικής του ομάδας για όσα έχει εντοπίσει η ΑΔΑΕ.

Όπως προαναφέραμε ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη επισημάνει με ανάρτησή του πως ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ «υποχρεούται να ενημερώσει Βουλή – αρχηγούς, ακόμη και με τον νόμο της ΝΔ» τονίζοντας παράλληλα ότι «οι εκθέσεις των ελέγχων έχουν ήδη εγκριθεί από ολομέλεια ΑΔΑΕ.Άρα ανούσια η προσπάθεια της ΝΔ. Είτε τον καλέσουν είτε όχι, το παρακράτος θα αποκαλυφθεί».

Υπό αυτό το πρίσμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα και η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 18.00 το απόγευμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα