Τσίπρας: Ζητά αντίγραφο του εγγράφου για τον ειδικό λογαριασμό

Στιγμιότυπο από την σημερινή συνεδρίαση τησ Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην βουλή,Τετάρτη 19 σεπτεμβρίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την σημερινή συνεδρίαση τησ Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ στην βουλή,Τετάρτη 19 σεπτεμβρίου 2012 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τον ειδικό λογαριασμό που ζητά η ΕΚΤ για την κατάθεση χρημάτων της Ελλάδας

Ακριβές αντίγραφο του γερμανικού εγγράφου στο οποίο περιλαμβάνονται τα περί εποπτείας και δημιουργίας δεσμευτικού λογαριασμού ζητεί ο Αλέξης Τσίπρας.

"Χθες στις 23 Οκτωβρίου 2012 και μετά από τη συνάντηση των αρχηγών της τρικομματικής κυβέρνησης διέρρευσαν δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι έχει αποσταλεί, από τη γερμανική προς την ελληνική κυβέρνηση, έγγραφο για τη δημοσιονομική διακυβέρνηση της χώρας", αναφέρει ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει:

"Το περιεχόμενο του εγγράφου δημοσιοποιήθηκε στον ηλεκτρονικό τύπο με τίτλο "Ενισχυμένη Διακυβέρνηση και Μηχανισμοί Ελέγχου".

Ο κ. Τσίπρας, εκτός από το ακριβές αντίγραφο του εγγράφου, ζητεί την αλληλογραφία στην οποία περιλαμβάνεται και το ακριβές αντίγραφο της απάντησης της κυβέρνησης.

SHARE:

24Media Network