Τζανακόπουλος: Ο συμψηφισμός της πολιτικής διαφωνίας με την βία δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στην Δημοκρατία

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος EUROKINISSI

"Τέτοιες ενέργειες έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν. Ενισχύουν το μέτωπο της Δημοκρατίας και τα αντανακλαστικά των πολιτών απέναντι σε κάθε επιχείρηση εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού", δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

"Οι συμψηφισμοί της πολιτικής διαφωνίας με την επιλογή της βίας δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία", τονίζει ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με γραπτή δήλωσή του, όπου δηλώνει ότι είναι αυτονόητη και απερίφραστη η καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της εφημερίδας "Καθημερινή".

"Τέτοιες ενέργειες έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκουν. Ενισχύουν το μέτωπο της Δημοκρατίας και τα αντανακλαστικά των πολιτών απέναντι σε κάθε επιχείρηση εκφοβισμού και αποπροσανατολισμού", δηλώνει ο κ. Τζανακόπουλος.

ADVERTISING

Επισημαίνει ότι "η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στους εργαζόμενους του σταθμού και της εφημερίδας, ενώ ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επίθεση αυτή είναι επίθεση στη Δημοκρατία" και συνεχίζει:

"Οι αρμόδιες αρχές έχουν κινητοποιηθεί άμεσα με πρωταρχικό σκοπό τον εντοπισμό των δραστών και την παραπομπή τους στη Δικαιοσύνη. Η αποφασιστική αυτή στάση της κυβέρνησης, η συμπαράσταση στους εργαζόμενους και η απερίφραστη καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας δεν πρόκειται να επηρεαστούν από τις προσπάθειες αυτή να συνδεθεί με την πολιτική αντιπαράθεση. Η πολιτική διαφωνία δεν πρόκειται ποτέ να συνδεθεί στη συνείδηση των πολιτών με την επιλογή της βίας. Αυτού του είδους οι συμψηφισμοί, όμως, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στη Δημοκρατία".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Έκρηξη στον ΣΚΑΪ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ιερώνυμος για επίθεση στον ΣΚΑΪ: Η βία μόνο αποτροπιασμό προκαλεί

Αβραμόπουλος για την επίθεση στο ΣΚΑΪ: Να ορθώσουμε τείχος προστασίας των δημοκρατικών θεσμών

'Εκρηξη στον ΣΚΑΪ - Αυτόπτης μάρτυρας: Ήταν πολύ δυνατή έκρηξη, ο μαύρος καπνός έφτασε μέχρι την ταράτσα

Έκρηξη βόμβας στον ΣΚΑΪ: Βρέθηκε καμένο όχημα - Εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση

SHARE:

24Media Network