Τζανακόπουλος – Παναγιωτόπουλος: Άγριος καυγάς on air. Κόπηκε η μετάδοση

Τζανακόπουλος – Παναγιωτόπουλος: Άγριος καυγάς on air. Κόπηκε η μετάδοση
YouTube

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον Πάνο Παναγιωτόπουλο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης στην τουρκική επέμβαση στη Συρία.

Άγρια κόντρα είχαν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος στον τηλεοπτικό αέρα της ΕΡΤ.

Αφορμή στάθηκε ο σχολιασμός της στάσης της ΝΔ σχετικά με την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία.

Ο βουλευτής της ΝΔ παρέπεμψε στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και καταφέρθηκε εναντίον του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου κάνοντας λόγο για ” πρώην Κνίτες” που τα έδωσαν “όλα για την καρέκλα”.

Ο δε Δημήτρης Τζανακόπουλος ανταπάντησε λέγοντας στον κ. Παναγιωτόπουλο πως ήταν υπουργός σε μια κυβέρνηση “που χρεοκόπησε τη χώρα”.

Το σχετικό απόσπασμα:

Η αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου και για απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Βούτση:

Αναφορικά με την τοποθέτηση του Νίκου Βούτση κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Αρ. Μπαλτά, ο Δ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για ένα κομμένο και ραμμένο απόσπασμα και αναρωτήθηκε πώς δημιουργείται τεράστιο πολιτικό θέμα από μία πολιτική τοποθέτηση που μπορεί να κράτησε 30 λεπτά και αφορούσε μία γενική πολιτική ανάλυση.

«Δεν είναι τρόπος για να προάγουμε τη δημόσια συζήτηση παίρνοντας ένα μικρό απόσπασμα, το οποίο αποκόβουμε από τα συμφραζόμενά του και με αυτόν τον τρόπο δημιουργούμε πολιτικό θέμα. Ο κ. Βούτσης ήταν πάρα πολύ σαφής. Είπε ότι δεν είχαμε εκείνη την οργανωμένη δύναμη που θα μπορούσε να προστατεύσει την κυβέρνηση από τις πρακτικές υπονόμευσης στο εσωτερικό της διοικητικής μηχανής, πρακτικές υπονόμευσης που έχουν επισημανθεί επί μία τετραετία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα