Βαρεμένος: Δύσκολο να αποτιμούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και να είμαστε σε προεκλογική μάχη

Βαρεμένος: Δύσκολο να αποτιμούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και να είμαστε σε προεκλογική μάχη
Ο Γιώργος Βαρεμένος eurokinissi

"Ένας κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έχει πεισμώσει" δήλωσε ο βουλευτής και παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μεσαία τάξη.

Στο μνημόνιο απέδωσε τουλάχιστον κατά ένα μέρος την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές ο Γιώργος Βαρεμένος. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος είπε ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά ότι “η μνημονιακή διαχείριση έπαιξε το ρόλο της, δεν ήταν στο πρόγραμμά μας”.

“Ένας κόσμος δικός μας έχει πεισμώσει” πρόσθεσε, παραδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μεσαία τάξη και τόνισε ότι είναι δύσκολο “να αποτιμούμε το εκλογικό αποτέλεσμα και να είμαστε στη μάχη την προεκλογική“.

Αναφέρθηκε και στο ύφος ορισμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ωστόσο ότι τις αντίστοιχες φωνές της η ΝΔ τις επιβράβευσε.

Σημείωσε ότι καθήκον του ΣΥΡΙΖΑ πλέον είναι να συζητήσει με τους ανθρώπους που δεν πήγαν να ψηφίσουν και εκτίμησε ότι το διακύβευμα είναι συγκεκριμένο και σκληρό για το ποιος θα διαχειριστεί τη χώρα μετά την έξοδο από τα μνημόνια.

“Εάν ο κόσμος επιθυμεί τον Μητσοτάκη θα τον έχει, αλλά να ξέρει ότι είναι πακέτο. Δεν θα τον πάρει μόνο του αλλά με ένα πακέτο πολιτικών που ενδέχεται να κρύβει η αξιωματική αντιπολίτευση” είπε και ζήτησε εξηγήσεις από τον κ. Βρούτση για τη δήλωσή του ότι οι 120 δόσεις υπονομεύουν την οικονομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα