Βαρουφάκης: “Η κυβέρνηση επενδύει στην καταστολή και τη συνταγματική εκτροπή”

Βαρουφάκης: “Η κυβέρνηση επενδύει στην καταστολή και τη συνταγματική εκτροπή”
Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην πορεία του ΜΕΡΑ 25 για την 47η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου Eurokinissi

Η 17η Νοέμβρη του 2020, σύμφωνα με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 θα καταγραφεί ως η μέρα που αποκαλύφθηκε η απόφαση για εξ-Ορμπανισμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί ότι «επενδύει όλη της την ενέργεια στην καταστολή και τη συνταγματική εκτροπή, ελπίζοντας να διχάσει τους πολίτες και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη», εξαπέλυσε, με σημερινή δήλωσή του, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο κ. Βαρουφάκης τονίζει ότι «η κυβέρνηση επέλεξε να βάλει την ιδιωτικομανία της πάνω από τη δημόσια υγεία και έτσι έχασε, από επιλογή, τον έλεγχο της πανδημίας». Και τώρα, «που τα δημόσια νοσοκομεία πλημμυρίζουν, έχοντας πρώτα εξαγοράσει τα ΜΜΕ, επενδύει όλη της την ενέργεια στην καταστολή και τη συνταγματική εκτροπή, ελπίζοντας να διχάσει τους πολίτες και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη», προσθέτει.

Η 17η Νοέμβρη του 2020, σύμφωνα με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, «θα καταγραφεί ως η μέρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδωσε εντολή να πέσουν οι μάσκες και να αποκαλυφθεί η απόφασή τους να εξ-Ορμπανίσουν την Ελληνική Δημοκρατία».

Καταλήγοντας, στη δήλωσή του, ο κ. Βαρουφάκης διαβεβαιώνει ότι «το ΜέΡΑ25, με όλες τις δυνάμεις των ανθρώπων του, θα σταθεί εμπόδιο στην Ορμπανικής έμπνευσης Μεταδημοκρατία που ενισχύει την πανδημία, υγειονομική, οικονομική και κοινωνική».

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα