Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά στο θέμα της πανδημίας

Βαρουφάκης: Η κυβέρνηση έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά στο θέμα της πανδημίας
INTIME

Απαραίτητο για τη χώρα χαρακτηρίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης το δίκτυο Κέντρων Μαζικών Δωρεάν Τεστ και καταλογίζει στην κυβέρνηση οτι ελπίζει πως η πανδημία θα φύγει.

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, με δήλωσή του κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά» γιατί «ελπίζει ότι η πανδημία θα φύγει» και τονίζει ότι «ήρθε η ώρα επιτέλους της διαχείρισης στο θέμα της πανδημίας».

Ο κ. Βαρουφάκης υπενθυμίζει ότι «από την αρχή της πανδημίας το ΜέΡΑ25 ζητά, παρακαλεί σχεδόν την κυβέρνηση, να ιδρύσει αυτό το απαραίτητο για τη χώρα δίκτυο Κέντρων Μαζικών Δωρεάν Τεστ το οποίο ήταν ξεκάθαρο ότι θα το χρειαζόμασταν για να αποφύγουμε τα lockdown, με εμβόλια ή χωρίς εμβόλια».

ADVERTISING

«Εγώ», προσθέτει «είμαι εμβολιασμένος, έχω κάνει και τις τρεις δόσεις, θέλω να εμβολιαστούν όλοι αλλά δεν θα λυθεί το πρόβλημα με τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, με το να αντιμετωπίζονται οι διστακτικοί προς τα εμβόλια σαν να είναι τρίτης κατηγορίας πολίτες». Προσθέτει ότι «είναι απαράδεκτο με ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού να μπορώ να μπαίνω παντού χωρίς να κάνω ξανά τεστ. Θα έπρεπε αυτό το Δίκτυο Μαζικών Δωρεάν Τεστ να μείνει προίκα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ως Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης και οπωσδήποτε να σταματήσει η κυβέρνηση να θεωρεί ότι δαιμονοποιώντας τους διστακτικούς είναι η λύση για να τους πείσει. Πρέπει να πειστεί ένας ένας».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιάνης Βαρουφάκης, Κορονοϊός, ΜέΡΑ25
SHARE:

24Media Network