Βαρβιτσιώτης για Μουζάλα στο NEWS247: Ομολογεί την απροθυμία φύλαξης συνόρων

Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on September 27, 2016 /           , , 27  2016.
Discussion regarding the priorities actions, at the plenary hall of the Greek parliament, on September 27, 2016 / , , 27 2016. SOOC

Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ σχολιάζοντας τη συνέντευξη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής στο NEWS247 κάνει λόγο για απέλπιδα προσπάθεια Μουζάλα να βρει υπεύθυνους για τις δικές του πολιτικές αποτυχίες, υποστηρίζοντας ότι εκτίθεται για μία ακόμη φορά

Σκληρή απάντηση στα όσα δήλωσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας στη συνέντευξη του στο NEWS247 έδωσε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β' Αθηνών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

"O ”λαλίλαστος” κ. Μουζάλας, στην απέλπιδα προσπάθειά του να βρει υπευθύνους για τις δικές του πολιτικές αποτυχίες, εκτίθεται για ακόμη μία φορά. Αφού έχει ήδη δεχθεί τις επικρίσεις και τις καταγγελίες της Ευρωπαϊκής Επτροπής, του Ο.Η.Ε., των Μ.Κ.Ο. που ασχολούνται με τη διαχείριση του προσφυγικού, αλλά και όλων των νησιωτών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, κατάφερε να καταδικαστεί και στη συνείδηση των Σωμάτων Ασφαλείας", δήλωσε ο κ.Βαρβιτσιώτης.

"Σήμερα, επιβεβαίωσε την ολέθρια πολιτική που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ομολογώντας την απροθυμία της  να φυλάξει τα θαλάσσια σύνορα της χώρας. Κινούμενη, προφανώς, στη λογική του κ. Τσίπρα ότι “δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα”!..Γιατί ο ίδιος πιστεύει ότι το να προστατεύεις τα σύνορά σου, σημαίνει “να βουλιάζεις βάρκες”", κατήγγειλε ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Και κατέληξε καλώντας τον κ.Μουζάλα: "Ας μάθει, επιτέλους, τους τρόπους και τις μεθόδους που χρησιμοποιεί το σύνολο των χωρών της Ευρώπης, όταν προστατεύουν τα θαλάσσια σύνορά τους και ας συμβουλευτεί τους επιτελείς και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Αυτούς που καθημερινά επιτελούν ένα πολυδιάστατο εθνικό έργο, διασώζοντας με αυτοθυσία ζωές στο Αιγαίο. Αυτούς που ο κ. Μουζάλας σήμερα δε δίστασε να προσβάλει, αφού τους κατηγόρησε ότι στο παρελθόν υπήρξαν, ουσιαστικά, ”κατ’ εντολήν δολοφόνοι”".

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Πρόσφυγες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μουζάλας στο NEWS247: Διαστρεβλώνουν ό,τι λέω για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network