Βαρβιτσιώτης: Με συκοφαντούν. Ήμουν στην Πάολα, αλλά στο μπαρ. Δεν τα “έσπασα”, δεν πέταξα λουλούδια

Βαρβιτσιώτης: Με συκοφαντούν. Ήμουν στην Πάολα, αλλά στο μπαρ. Δεν τα “έσπασα”, δεν πέταξα λουλούδια
Συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Με μηνύσεις απειλεί ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης για φωτογραφίες και δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν ως τον υπουργό που τα "έσπασε" στην Πάολα. Τι δηλώνει στενός του συνεργάτης στο NEWS 247

Με μηνύσεις απειλεί ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης όσους αναπαράγουν φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο καθώς και την “ψευδή”, όπως την χαρακτηρίζει, είδηση ότι “τα έσπασε” σε νυχτερινό κέντρο και ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια.

“Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα και φωτογραφίες που με συκοφαντούν. Είναι ψευδή και όσοι τα αναπαράγουν θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου”, σημειώνει ο υπουργός Ναυτιλίας αναφορικά με φωτογραφία που τον φανερώνει ως τον υπουργό που τα “έσπασε” στην Πάολα. 

,

,

Στενός συνεργάτης του υπουργού μιλώντας στο NEWS 247, τόνισε ότι πρόκειται για ανυπόστατα δημοσιεύματα, που εξυπηρετούν συμφέροντα και πρόσθεσε ότι υπάρχουν μάρτυρες, που μπορούν να βεβαιώσουν ότι ο κ. Βαρβιτσιώτης, ήπιε απλώς δυο ποτά και έκατσε στο μαγαζί μόλις μισή ώρα.

“Ο υπουργός  Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δεν τα έσπασε σε μπουζουξίδικο ούτε ξόδεψε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια όπως συκοφαντικά αναγράφεται. Όντως βρέθηκε προχθές καλεσμένος από παρέα σε νυχτερινό κέντρο, αλλά δεν κάθισε σε κανένα τραπέζι, αλλά στο μπαρ με μια φίλη του. Ήπιε δύο ποτά και παρέμεινε στο μαγαζί για μισή ώρα τουλάχιστον. Ούτε λουλούδια όπως γράφεται, ούτε τίποτε άλλο που να προκαλέσει. Υπάρχουν άλλωστε μάρτυρες και αποδείξεις γι αυτό. Όλες οι υπερβολές που γράφτηκαν στον Τύπο για υπουργό της κυβέρνησης ότι τα έσπασε σε μπουζουξίδικο και πέταγε λουλούδια, είναι εκτός πραγματικότητας, κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας και προφανώς εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, με κύριο τη στοχοποίηση του ίδιου του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα