Βασιλειάδης: Κάποιες ομοσπονδίες είχαν συνηθίσει στο “λεφτόδεντρο”, θα πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες

Βασιλειάδης: Κάποιες ομοσπονδίες είχαν συνηθίσει στο “λεφτόδεντρο”, θα πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης Eurokinissi

Έχουμε επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες του στίβου, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6

Από τους ολυμπιακούς του 16 και μετά έχουμε επιτυχίες σε όλες τις κατηγορίες του στίβου, δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τον Βασίλη Σκουρή.

“Ο λαός έχει αποδείξει ότι έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στον αθλητισμό και μόνο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για το μέλλον”, πρόσθεσε ο υφυπουργός.  Σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες προπονούνται οι έλληνες αθλητές και την στήριξη της πολιτείας ο κ. Βασιλειάδης υπογράμμισε χαρακτηριστικά: “εδώ και τρία χρόνια προσπαθούμε να αναστρέψουμε ένα πολύ αρνητικό κλίμα. Αυτό που κάνουμε, αργά αλλά σταθερά, προσπαθούμε να αυξήσουμε την χρηματοδότηση και να κάνουμε περισσότερες παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις όπου αθλείται ο κόσμος”.

Σχετικά με τα χρήματα που δόθηκαν από την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των ΠΑΕ και αν αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να δοθούν στον αθλητισμό, ο υφυπουργός είπε πως πρόκειται για “δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα”, αφού όπως είπε το ένα αφορά στον προϋπολογισμό και το άλλο είναι μία επένδυση της ΕΡΤ με πολλούς στόχους, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη και τώρα είναι αρκετά μεγάλο το ποσό που οδεύει προς τις ομοσπονδίες και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, όμως πολλές ομοσπονδίες είχαν συνηθίσει στο “λεφτόδεντρο”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, και θα πρέπει να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, κάτι που δεν έγινε παντού.

Σχετικά με τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Βούλα Παπαχρήστου και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο Γ. Βασιλειάδης είπε πως “H κ. Παπαχρήστου έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και δεν νομίζω ότι πρέπει σε αυτή τη φάση να εμπλέξουμε την πολιτική με τον αθλητισμό, ιδίως για μία αθλήτρια που έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι έχει μετανιώσει για εσφαλμένες απόψεις που μπορεί να είχε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα