Τσίπρας: Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αποχωρεί από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύονταν, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017. Ο Αλέξης Τσίπρας μεταφέρθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης, η οποία έγινε επιτυχώς το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό να περνάει το βράδυ στο Ευγενίδειο.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αποχωρεί από το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύονταν, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017. Ο Αλέξης Τσίπρας μεταφέρθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης, η οποία έγινε επιτυχώς το απόγευμα, με τον πρωθυπουργό να περνάει το βράδυ στο Ευγενίδειο. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός αποχώρησε από το Ευγενίδειο νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν από τις 10, ευχαριστώντας τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εξήλθε από το Ευγενίδειο νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου, λίγο πριν από τις 10.

Με τρία tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ευχαριστεί ο πρωθυπουργός τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ευγενείδιου Θεραπευτηρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτηση του: «Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους ιατρούς & το νοσηλ. προσωπικό που παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος».

Ο πρωθυπουργός σε άλλη ανάρτησή του τονίζει: «Τα δημόσια νοσηλευτήρια αξίζουν της εμπιστοσύνης και της στήριξής μας, πάνω από όλα γιατί εκεί υπηρετεί το πιο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό».

Ο Αλέξης Τσίπρας ευχαριστεί όλους όσους του ευχήθηκαν περαστικά, γράφοντας στην ανάρτησή του: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για το ενδιαφέρον και τις ειλικρινείς ευχές όλους όσοι από χθες το απόγευμα έσπευσαν να μου ευχηθούν περαστικά».

«Τελικά, ήταν μια απλή αλλά αναγκαία επέμβαση, που αποφασίσαμε εκτάκτως χθες το πρωί και σε λιγότερο από 24 ώρες επέστρεψα στα καθήκοντά μου», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη χτες στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Επίσκεψη Π. Πολάκη στον πρωθυπουργό

Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος εισήχθη χτες  στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση, επισκέφθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

«Ο πρωθυπουργός υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης.

Είναι πολύ καλά, έχει ξυπνήσει και θέλει να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ο πρωθυπουργός θα βγει από το νοσοκομείο το πρωί του Σαββάτου» δήλωσε χτες ο κ. Πολάκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο νοσοκομείο ο Αλέξης Τσίπρας για αφαίρεση κήλης

SHARE:

24Media Network