Βίντεο: Στα βήματα του Άδωνι, ο Ψωμιάδης. Ξεκίνησε τις τηλεπωλήσεις

Βίντεο: Στα βήματα του Άδωνι, ο Ψωμιάδης. Ξεκίνησε τις τηλεπωλήσεις

Στροφή στη καριέρα του κάνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έγινε τηλεπωλητής! Δείτε το πρώτο βίντεο από τις πωλήσεις παπουτσιών και καλτσών για διαβητικούς

Τον Άδωνι Γεωργιάδη φαίνεται πως ζήλεψε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έγινε τηλεπωλητής!

Ήδη κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από τις πωλήσεις παπουτσιών και καλτσών για διαβητικούς. Η πρώτη ανάρτηση του βίντεο έγινε στον προσωπικό λογαριασμό του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ, όπως μαθαίνουμε, ο κ. Ψωμιάδης δε θα περιοριστεί μόνο σε αυτό το «πρόμο» κάποιων δευτερολέπτων, αλλά θα ακολουθήσουν και μεγαλύτερα, που φτάνουν ως και τα 15 λεπτά.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης πήρε ζεστά τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητά του και εκτός από το άνοιγμα του καταστήματος στο «στρατηγείο» του στη Φραγκίνη 7 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ισόγειο), πλέον αρχίζει να πουλάει τα ανατομικά παπούτσια και κάλτσες και με αντικαταβολή.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως διαφημίζεται μέσω του πρώτου βίντεο, είναι το www.shopontv.gr, μέσω του οποίου γίνονται οι πωλήσεις.

Οι τιμές για τα εξειδικευμένα παπούτσια φτάνουν στα 75 ευρώ, ενώ ο κ. Ψωμιάδης εμφανίζεται για λίγα δευτερόλεπτα να λέει ότι τα παπούτσια είναι ασυναγώνιστα κι ότι τα προτείνει ανεπιφύλακτα. Το βίντεο μάλιστα κλείνει με ένα πέρασμα του κ. Ψωμιάδη από την παραλία της Θεσσαλονίκης, με φόντο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το αργότερο την Πέμπτη το βίντεο θα παίζει σε μια σειρά από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και σταδιακά θα μπει και σε πανελλαδικούς. Μάλιστα είναι πιθανό να αρχίσει και το telemarketing εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπου ο κόσμος θα μπορεί να απολαύσει live τον κ. Ψωμιάδη να πουλάει το εμπόρευμα και να επικοινωνεί άμεσα με τον κόσμο.

πηγή: voria.gr

SHARE:

24Media Network