Βολές Δούρου κατά των '53+'

Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα των εργασιών στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπο από την δεύτερη ημέρα των εργασιών στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

"Δεν έχουμε δικαίωμα να ερχόμαστε εδώ σαν Ερινύες με ψευτοδιλήμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%", είπε χαρακτηριστικά η περιφερειάρχης Αττικής

Επίθεση στους "53+" εξαπέλυσε το Σάββατο, από το βήμα του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

"Όσοι εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην αριστερή συγκυβέρνηση δεν έχουν δικαίωμα να ακούνε ψευτοδιλήμματα σε αυτή την αίθουσα. Είναι άραγε δημοκρατία η πολυφωνία και ο καθένας να λέει ό,τι θέλει;", είπε η κ. Δούρου.

Και συνέχισε: "Χρειαζόμαστε επιτροπή δεοντολογίας, δεν σημαίνει ότι θα γίνουμε αρχηγικό κόμμα. Δεν έχουμε δικαίωμα να ερχόμαστε εδώ σαν Ερινύες με ψευτοδιλήμματα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ του 3%".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network