Βολές Ραγκούση κατά της κυβέρνησης με αφορμή την απόδραση κρατουμένου από το ΑΤ Εξαρχείων

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης
Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης EUROKINISSI

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για γελοιοποίηση των "αστυνομικών θεατρινισμών Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη".

«Η απόδραση ενός κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων αρκούσε για να γελοιοποιήσει με τον πιο παραστατικό τρόπο τους αστυνομικούς θεατρινισμούς Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη όλης αυτής της περιόδου», επισημαίνει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης.

«Αρκούσε για να αποκαλύψει το μέγεθος της ουσιώδους αδυναμίας τους να διαχειριστούν τη σύγχρονη αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας με σοβαρότητα, σχέδιο και κοινωνική υπευθυνότητα», συμπληρώνει.

Και συνεχίζει: «Βέβαια, δεν τους ενδιαφέρει και πολύ, αφού πιστεύουν ότι έχουν εξασφαλίσει πως -για μια ακόμη φορά- δεν θα υπάρξει αρχισυνταξία τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων που θα θεωρήσει είδηση άξια για προβολή τη συγκεκριμένη απόδραση».

«Ως οι ομοϊδεάτες δε των Όρμπαν και Σαλβίνι στην Ελλάδα, κατά βάθος νιώθουν τουλάχιστον την ανακούφιση πως διασύρθηκαν από κατηγορούμενο για κλοπές που ήταν Έλληνας κι όχι πρόσφυγας», καταλήγει η ανακοίνωση.

SHARE: