Βορίδης: Κομματική εγκάθετη του κ. Τσίπρα η Βασιλική Θάνου

Βορίδης: Κομματική εγκάθετη του κ. Τσίπρα η Βασιλική Θάνου
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης στη βουλή Eurokinissi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να συσχετίσει την περίπτωση της κα Θάνου με ανθρώπους οι οποίοι είχαν σχέση με την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε χρόνο και με τρόπο άσχετο με τοποθέτηση πολιτική, σύμφωνα με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

«Ακούσαμε το καταπληκτικό. Να εγκαλεί ο κ. Τσίπρας τον πρωθυπουργό, για λαϊκισμό! Και επίσης να εγκαλεί τη ΝΔ για κομματικοποίηση! Ποιος; Αυτός που διόρισε την κυρία Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού! Τη νομική του σύμβουλο! Άμισθη δε γιατί είχε γοητευτεί από τα χαρίσματα του κ. Τσίπρα και έπρεπε να προσφέρει αμίσθως!», σχολίασε αμέσως μετά την παρέμβαση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στην Ολομέλεια, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Όπως δε τόνισε ο κ. Βορίδης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να συσχετίσει την περίπτωση της κυρίας Θάνου με ανθρώπους οι οποίοι είχαν σχέση με την Επιτροπή Ανταγωνισμού σε χρόνο και με τρόπο άσχετο με τοποθέτηση πολιτική. «Αυτοί που είχαν καριέρα χωρίς να τους έχει διορίσει κανείς πολιτικός εκεί, να συγκρίνονται με την κομματική εγκάθετο του κυρίου Τσίπρα, την κ. Θάνου! Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Εσείς δεν δικαιούσθε να ομιλείτε, για να θυμηθώ μια ωραία φράση!», είπε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης απευθυνόμενος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Είπε ακόμη ότι η ΝΔ είχε εγκαίρως και με σαφήνεια προειδοποιήσει, ως αξιωματική αντιπολίτευση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και είχε ενημερώσει τον ελληνικό λαό και είχε δεσμευτεί, ότι δεν θα αποδεχθεί την τοποθέτηση της Βασιλικής Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, διότι είναι μια τοποθέτηση η οποία θίγει την ακεραιότητα, την αυτονομία και την ανεξαρτησία της Επιτροπής». «Είμαστε λοιπόν απολύτως απολύτως συνεπείς με όσα έχουμε πει, σε όσα έχουμε δεσμευτεί και τα οποία έχουν εγκριθεί από τον ελληνικό λαό», είπε ο Μάκης Βορίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα