ΑΣΕΠ: “Μέχρι τα μέσα Απριλίου τα αποτελέσματα του διαγωνισμού” λέει ο Βορίδης

ΑΣΕΠ: “Μέχρι τα μέσα Απριλίου τα αποτελέσματα του διαγωνισμού” λέει ο Βορίδης
ΑΣΕΠ Eurokinissi

Ο Μάκης Βορίδης ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα του διαγωνισμού της 4ης Μαρτίου του ΑΣΕΠ θα ανακοινωθούν μέχρι τα μέσα του Απρίλη.

Την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ μέχρι τα μέσα του Απριλίου (πολύ πριν από τις εκλογές δηλαδή) έκανε την Τρίτη κατά το Υπουργικό Συμβούλιο ο Μάκης Βορίδης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι τα αποτελέσματα αναμένονται “ταχύτερα από κάθε άλλη φορά, στα μέσα Απριλίου” κάτι που σημαίνει ότι οι επιτυχόντες θα πάνε στην κάλπη με όραμα έναν επικείμενο διορισμό.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου, ο κ. Βορίδης ανέπτυξε τη στρατηγική για τη βελτίωση της λειτουργίας και τον εκσυγχρονισμό του Δημόσιου Τομέα που ακολούθησε η Κυβέρνηση καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας καθώς και τα επόμενα βήματα για τη διοικητική μεταρρύθμιση”.

Παρουσίασε, ακόματο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών υπό τον τίτλο «Ρυθμίσεις σχετικά με τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού – Ρυθμίσεις σχετικά με τον ειδικό εκλογικό χώρο για ΑμεΑ και το δικαίωμα του εκλέγεσθαι – Διατάξεις για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του Δημοσίου Τομέα – Λοιπές ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών». Με το νομοσχέδιο που ενεκρίθη ρυθμίζονται κυρίως εκλογικά ζητήματα, επιλύεται μία σειρά θεμάτων που αφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση και εισάγονται διατάξεις που αφορούν στο ανθρώπινο δυναμικό του Δημόσιου Τομέα.

Επιπλέον οι κ.κ. Βορίδης και Σκυλακάκης παρουσίασαν το πεδίο εφαρμογής του Συστήματος Κινήτρων και Ανταμοιβής Υπαλλήλων, τα κριτήρια απονομής ανταμοιβής για την επίτευξη της προκαθορισμένης στοχοθεσίας στην υλοποίηση των Ετήσιων Σχεδίων Δράσης των Υπουργείων και των Έργων του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» καθώς και τον τρόπο υπολογισμού και τη διαδικασία καταβολής της εν λόγω ανταμοιβής”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα