Βορίδης: Στη Συμφωνία των Πρεσπών μπορούν και πρέπει να γίνουν αλλαγές

Ο Μάκης Βορίδης
Ο Μάκης Βορίδης EUROKINISSI

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής προανήγγειλε ότι στην επόμενη Βουλή θα υπάρξει διερεύνηση των καταγγελιών Αγγελή στην υπόθεση Novartis και των καταγγελιών Ράικου για τον Ρασπούτιν και της πώλησης πυρομαχικών στη Σ.Αραβία.

Υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών τάχθηκε ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 ο οποίος τόνισε ότι και μπορούν και πρέπει να γίνουν αλλαγές.

Οι αλλαγές αυτές κατά τον ίδιο δεν είναι εύκολο να αφορούν το όνομα αλλά μπορούν να αφορούν την εθνικότητα, τη γλώσσα, τα εμπορικά σήματα, τα σχολικά βιβλία καθώς και να υπάρξουν πρόσθετες δεσμεύσεις για τη μη ύπαρξη μειονότητας στην Ελλάδα.

Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής προανήγγειλε ότι στην επόμενη Βουλή θα υπάρξει διερεύνηση των καταγγελιών Αγγελή περί απόπειρας χειραγώγησης στην υπόθεση Novartis και των καταγγελιών Ράικου οι οποίες φωτογραφίζουν έναν κυβερνητικό αξιωματούχο με το όνομα Ρασπούτιν.

ADVERTISING

Το ίδιο θα ισχύσει -σύμφωνα με τον κ. Βορίδη- για την υπόθεση της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία και την υπόθεση Πετσίτη.

Για τις δύο πρώτες μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο προκαταρκτικής.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία Καραμανλή, μίλησε για μήνυμα συστράτευσης που έχει τη σημασία του μετά από πολλά χρόνια σιωπής του πρώην Πρωθυπουργού. “Δείχνει ότι όλοι είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που κάνει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης” είπε ο γαλάζιος βουλευτής. Εκτίμησε ότι το κίνητρο του πρώην Πρωθυπουργού δεν ήταν η επανεμφάνιση στην πολιτική ζωή και η διεκδίκηση κάποιου ρόλου.

Για τα του ΚΙΝΑΛ, είπε ότι “η θέση του Βενιζέλου ήταν καθαρή” ενώ τώρα υπάρχει μία σύγχυση για τις προθέσεις του σε σχέση με την κυβερνησιμότητα της χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network