Βορίδης: Αρχές με μέσα Μαρτίου πρέπει να διαλυθεί η Βουλή για να γίνουν εκλογές τον Απρίλιο

Βορίδης: Αρχές με μέσα Μαρτίου πρέπει να διαλυθεί η Βουλή για να γίνουν εκλογές τον Απρίλιο
Ο Μάκης Βορίδης Eurokinissi

Ο Υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και τόνισε ότι η ΝΔ είναι η μόνη δύναμη με κυβερνητική πρόταση.

Η διάλυση της Βουλής για να έχουμε εκλογές τον Απρίλιο πρέπει να γίνει αρχές με μέσα Μαρτίου, δήλωσε στο βραδινό δελτίο της ΕΡΤ την Πέμπτη (05/01) ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Οι πρώτες κάλπες θα κρίνουν την πρωτιά καθώς και το πόσο κοντά θα βρίσκεσαι στην αυτοδυναμία, πρόσθεσε, τονίζοντας πως το πρώτο βράδυ των εκλογών η μόνη η κυβερνητική δύναμη με κυβερνητική πρόταση θα είναι η ΝΔ σύμφωνα με την άποψή του.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κυβερνητικός σχεδιασμός για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη από τις εκλογές, ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι δεν θέλει να σχολιάσει επί αυτού.

Κληθείς να τοποθετηθεί για την κατηγορία της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι με αφορμή τις υποθέσεις Πάτση και Χειμάρα η ΝΔ είναι ένα κόμμα διαφθοράς, ο κ. Βορίδης είπε χαρακτηριστικά ότι «το να ακούω τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για θέματα ηθικής τάξεως νομίζω πως ξεπερνάμε τον εαυτό μας», σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύο υπουργούς του στο Ειδικό Δικαστήριο που κατηγορούνται για κακουργήματα και τους έχει ακόμη μέλη του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα