Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τσακώνεται γιατί δεν του έδωσαν στεφάνι να καταθέσει

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τσακώνεται γιατί δεν του έδωσαν στεφάνι να καταθέσει

"Ο καθένας φέρνει εδώ το στεφάνι του δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σας το έχουμε έτοιμο", είπε η εκπρόσωπος της περιφέρειας στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σιμορέλη (Vid)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης, μέλος της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και πρώην γραμματέας της Ν.Ε του Συνασπισμού Τρικάλων, βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για την Εθνική Αντίσταση.

Ο κ. Σιμορέλης ενοχλήθηκε καθώς, όπως ανέφερε, δεν υπήρχε στεφάνι για να καταθέσει. Ο ίδιος είχε λεκτική αντιπαράθεση με την υπεύθυνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, η οποία του απάντησε πως, ως είθισται, όποιος θέλει να καταθέσει στεφάνι, ενημερώνει από πριν, το φέρνει και δεν το πληρώνει η Περιφέρεια. "Σας παραγγείλαμε τα στεφάνια και δεν μας τα βάλατε", λέει ο κ. Σιμορέλης.

Η κ. Βαγγελιώ Μπουντούρη δήλωσε πως το στεφάνι ήταν υποχρεωμένος να το φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως εξάλλου έκαναν και όλοι οι υπόλοιποι που κατέθεσαν. "Δεν είναι υποχρεωμένη η Περιφερειακή Ενότητα να σας φέρει το στεφάνι, το φέρνετε εσείς. Όχι να κάνετε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα και μετά να φεύγετε".

ADVERTISING

Το περιστατικό καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο του Day Trikala:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network