Βουλγαράκης για λίστα Λαγκάρντ: Μου ρίχνουν ξανά λάσπη

ΒΟΥΛΗ ΕΞΑΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIMENS / ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ ΕΞΑΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ SIMENS / ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter απαντά για το γεγονός ότι το όνομά του βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ ο Γιώργος Βουλγαράκης. Τι ισχυρίζεται

Μετά τη δημοσιοποίηση της λίστας Λαγκάρντ από το περιοδικό "Hot Doc" , ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης δίνει τη δική του απάντηση για το γεγονός ότι βρίσκεται το όνομά του μεταξύ άλλων, σημειώνοντας πως προσπαθούν να τον πλήξουν για ακόμα μία φορά.

Ολόκληρο το μήνυμα:

"Ζούμε εποχές του αλήστου μνήμης Τόμπρα !

Τα χαλκεία του αποπροσανατολισμού και της παραπληροφόρησης προσπαθούν για άλλη μια φορά να με πλήξουν ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα .

Η περίφημη λίστα Λαγκάρντ, αφού επί δύο χρόνια την περιέφεραν από γραφείο σε γραφείο, αφού την έχασαν και την ξαναβρήκαν, αφού από CD έγινε USB, αφού εξαφανίστηκε στην πρωτότυπη μορφή της, αφού οι υπεύθυνοι του ΣΔΟΕ που την είδαν δήλωσαν στην Βουλή ότι δεν υπάρχει κανένα όνομα πολιτικού, αφού οι αρμόδιοι υπουργοί διαβεβαίωναν ότι είναι παράνομη και δεν έχει μπορεί να αξιοποιηθεί περαιτέρω, τώρα "κρεμάστηκε" στα περίπτερα με την λογική της εποχής Τόμπρα και με στοχοποιεί.

Δηλώνω κατηγορηματικά: Ούτε εγώ, ούτε η σύζυγος μου είχαμε ή έχουμε καμία εξωχώρια εταιρεία ούτε λογαριασμό στο εξωτερικό. Η αλήθεια θα λάμψει σύντομα για μια ακόμη φορά.

SHARE:

24Media Network