Βουλή: Πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για 1' σιγή για την μνήμη του Φύσσα. Δέχτηκε η Χρυσή Αυγή και την απέσυραν

Βουλή: Πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για 1' σιγή για την μνήμη του Φύσσα. Δέχτηκε η Χρυσή Αυγή και την απέσυραν

Πρόταση για ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πρόταση αποσύρθηκε όταν η Χρυσή Αυγή δήλωσε ότι θα συμμετάσχει (Vids)

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, πρότεινε πριν από λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι η δολοφονία του από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, πρέπει να γίνει σημείο καμπής για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Δημοκρατία αυτό το φαινόμενο.

Έναν τρόπο που, όπως τόνισε ο βουλευτής, πρέπει να αποτελεί ένα καθαρό και απόλυτο «όχι» στην επιστροφή κλίματος εμφυλίου πολέμου.

Όταν, ωστόσο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι το κόμμα του αποδέχεται την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει στην τήρηση της σιγής, επαναλαμβάνοντας μάλιστα ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονική ενέργεια, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι αποσύρει την πρόταση του.

Όπως είπε, η απόσυρση της πρότασης έγινε διότι "ο Ηλίας Κασιδιάρης υποκριτικά δήλωσε ότι αποδέχεται την πρόταση, απέρριψε όμως το σκεπτικό της, χαρακτηρίζοντας ανοησίες όσα καταγγέλλονται για τη Χρυσή Αυγή".

Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε και το εξής: "ο δράστης της δολοφονίας δεν ανήκει απλώς στη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης".

Μετά την εξέλιξη αυτή το Σώμα συμφώνησε να μην τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

SHARE:

24Media Network