LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα
Ολομέλεια της Βουλής eurokinissi

Ωρα αρχηγών σήμερα στη Βουλή μετά την πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για συζήτηση περί κοινωνικής πολιτικής. Κόντρα σε υψηλούς τόνους ανάμεσα σε πρωθυπουργό και Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τοποθετήθηκε στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης που γίνεται ύστερα από αίτημά του, σύμφωνα με τον άρθρο 142Α του Κανονισμού της Βουλής, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος σχετικά με τις κοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης.

Ο πρωθυπουργός επιχείρησε να παρουσιάσει τη ΝΔ ως το κόμμα “που εφαρμόζει στην πράξη πολιτικές κοινωνικής ευαισθησίας”, ενώ ειδική αναφορά έκανε στην ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από τη δική του πλευρά κάλεσε τον Πρωθυπουργό “να σταματήσει να μαδάει τη μαργαρίτα” στο ζήτημα των πρόωρων εκλογών. Μίλησε και το ζήτημα της Novartis και τις νέες εξελίξεις μετά το σχετικο βούλευμα και κάλεσε τον Πρωθυπουργό να ζητήσει συγγνώμη.

Η συζήτηση, διεξάγεται σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων και αναμένεται με ενδιαφέρον, ιδιαίτερα μετά τη χθεσινή εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο ευρωκοινοβούλιο η οποία προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, κυρίως σε ότι αφορά τη στάση του κ. Μητσοτάκη όταν θίχτηκε το ζήτημα της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα.

Δείτε LIVE τη συζήτηση στη Βουλή:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα