Βούτσης: Υπέρ της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου

Βούτσης: Υπέρ της υποψηφιότητας Αχτσιόγλου
Ο Νίκος Βούτσης Eurokinissi

Ο Νίκος Βούτσης ανακοίνωσε ότι στηρίζει την υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δήλωση στήριξης της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση. Στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή που συνεχίζει την Κυριακή τις εργασίες της, το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να δήλωσε πως «εκτιμώ ότι η υποψηφιότητα της συντρόφισσας Αχτσιόγλου, προσδίδει την αναγκαία ευρεία συναίνεση και εναρμονίζεται με την ανάγκη κοινωνικής στήριξης στη σύγχρονη Αριστερά. Την Αριστερά της διακυβέρνησης και των κοινωνικών αγώνων».

Η δήλωση του Νίκου Βούτση που στον εσωτερικό πολιτικό χάρτη του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στην «Ομπρέλλα» αποτελεί ένα ακόμη δείγμα της «διατασικής» επιρροής της υποψηφιότητας της Έφης Αχτσιόγλου. Ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την δυναμική της στην πορεία της ανάδειξης νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Χατζησωκράτης: Θα υποστηρίξω την υποψηφιότητα Αχτσιόγλου

Υπέρ της Έφης Αχτσιόγλου τάχθηκε κι ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

«Έχουν κατατεθεί οι υποψηφιότητες. Αν δεν είχαν κατατεθεί, δεν θα έλεγα κάτι. Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα είναι αγαπητοί κι έχουν τις προτάσεις τους. Τα στελέχη πρέπει να τοποθετούνται. Εμένα συνολικά ως προοπτική – και ότι είναι και γυναίκα – με έχει κερδίσει η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου. Και αυτή θα υποστηρίξω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα