Βόζεμπεργκ: Δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον Όρμπαν

Βόζεμπεργκ: Δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στον Όρμπαν
Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ Eurokinissi

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 για την αναστολή της συμμετοχής του κόμματος του Όρμπαν στο ΕΛΚ και για τις ευρω-εκλογές.

Για την αναστολή της συμμετοχής του κόμματος του Όρμπαν στο ΕΛΚ μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 η Ελίζα Βόζεμπεργκ, κατηγορώντας τον για αλληλεγγύη αλά καρτ με φόντο τη στάση του στο μεταναστευτικό και καταλογίζοντάς του φασίζουσα συμπεριφορά για παρεμβάσεις στα μέσα και τη Δικαιοσύνη.

“Του δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Διαφορετικά θα αποπεμφθεί σε δεύτερο χρόνο οριστικά και αμετάκλητα”, δήλωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έκανε λόγο για αποκλίνουσες συμπεριφορές και δήλωσε ότι θα συζητηθούν και οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ουγγαρίας.

Σχετικά με τις Ευρω-εκλογές, η κα. Βόζεμπεργκ τόνισε πως “το επίπεδο των Ελλήνων ευρωβουλευτών έχει ανέβει συνολικά στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο”, λέγοντας ότι σε καίρια ζητήματα που δεν χωρούσαν διαφωνίες συνεργάστηκε καλά με τους συναδέλφους της των άλλων κομμάτων, όπως τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

“Όσο γρηγορότερα οι εθνικές εκλογές, τόσο το καλύτερο για την οικονομία” εκτίμησε και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να θέσει πήχη για τη Νέα Δημοκρατία και τόνισε ότι θέλει πρώτη τη ΝΔ στην Ευρωβουλή και αυτοδύναμη στις εθνικές εκλογές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα