Βόζεμπεργκ: Συμβολικά αισιόδοξη νότα η έξοδος από τα μνημόνια

Βόζεμπεργκ: Συμβολικά αισιόδοξη νότα η έξοδος από τα μνημόνια
Η Ελίζα Βόζενμπεργκ eurokinissi

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στους χαμηλούς μισθούς, τα λουκέτα στις μικρές επιχειρήσεις και τα κόκκινα δάνεια σε συνδυασμό με τα υψηλά πλεονάσματα και κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει την πολιτική λιτότητας.

Για συμβολικά αισιόδοξη νότα μίλησε στον Αντώνη Φουρλή και την εκπομπή «Βρε καλώς τους» στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ με φόντο την έξοδο από τα μνημόνια, αναρωτήθηκε ωστόσο αν η επόμενη μέρα θα είναι όντως αισιόδοξη για τον ελληνικό λαό και κάλεσε τα πολιτικά κόμματα να είναι προσεκτικά ως προς τις τοποθετήσεις τους.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στους χαμηλούς μισθούς, τα λουκέτα στις μικρές επιχειρήσεις και τα κόκκινα δάνεια σε συνδυασμό με τα υψηλά πλεονάσματα και κάλεσε την κυβέρνηση να σταματήσει την πολιτική λιτότητας αλλά και να μην προχωρήσει σε παροχολογία. «Κοστολογημένο και με φειδώ» χαρακτήρισε το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα. Κάλεσε τον πρωθυπουργό να ζητήσει συγνώμη για τα capital controls που είναι ακόμη σε ισχύ και όπως είπε έχουν ως αποτέλεσμα το μη δανεισμό των νέων ανθρώπων από τις τράπεζες.

Για το ενδεχόμενο συναινέσεων και συμμαχιών μετά τις επόμενες εκλογές, δήλωσε ότι στόχος του κόμματος είναι η αυτοδυναμία και επανέλαβε τη δέσμευση Μητσοτάκη για διευρύνσεις ακόμη και με αυτοδυναμία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα