Βρούτσης: Την Δευτέρα το χρονοδιάγραμμα για τα μέτρα στα γήπεδα

Διαβάζεται σε 1'
Γιάννης Βρούτσης
Γιάννης Βρούτσης SOOC

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μίλησε στην ΕΡΤ για τα νέα μέτρα στα γήπεδα, με την τοποθέτηση καμερών και την ταυτοπροσωπία, αλλά και την επαναλειτουργία του Ολυμπιακού Σταδίου.

Συνέντευξη στην δημόσια τηλεόραση παραχώρησε την Κυριακή (28/01) ο Γιάννης Βρούτσης, με τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού να αναφέρεται μεταξύ άλλων στα νέα μέτρα στα γήπεδα καθώς και στην υποχρεωτικότητα τοποθέτησης καμερών και την ταυτοπροσωπία.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, την Δευτέρα (29/01) θα ανακοινώσει το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία.

“Όποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών”, ξεκαθάρισε με δήλωσή του, επαναλαμβάνοντας ότι τα πρόστιμα για τους παραβάτες θα είναι υπέρογκα.

Αναφερόμενος στους συνδέσμους τόνισε πως θα “γίνουν σύμμαχοι των ΠΑΕ και της Πολιτείας” και πως θα υπάρχει μόνο μία λέσχη για κάθε ομάδα που θα συνδέεται με τη διοίκηση του εκάστοτε συλλόγου ενώ κληθείς να αναφερθεί στο κόστος των καμερών κατέστησε σαφές πως αυτό θα επιβαρύνει τις ομάδες.

Κληθείς να τοποθετηθεί για την έξαρση της βίας εκτός γηπέδων υπογράμμισε πως “εκεί λειτουργεί κατασταλτικά η αστυνομία”, ενώ υποστήριξε πως είναι απόφαση της Πολιτείας το πού θα τοποθετηθούν στα γήπεδα οι κάμερες.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα