Χαρδαλιάς: Ανέβασε βίντεο από την εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του

Χαρδαλιάς: Ανέβασε βίντεο από την εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις της συζύγου του

Ένας άνδρας φαίνεται να πλησιάζει το κατάστημα της συζύγου του Ν. Χαρδαλιά προκειμένου να περιορίσει τη φωτιά, τη στιγμή εκείνη όμως ο μηχανισμός εκρήγνυται. "Άνανδρα θρασίμια, θα σας ξετρυπώσουμε", έγραψε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ένα βίντεο που κατέγραψε από κάμερα ασφαλείας τις εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις της συζύγου του ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται πως, τα ξημερώματα της Κυριακής, το γυμναστήριο αλλά και ένα ακόμη κατάστημα παιδικών ρούχων στην περιοχή του Βύρωνα, τα οποία ανήκουν στη σύζυγο του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, έγιναν στόχος επιθέσεων, όταν στις δύο αυτές επιχειρήσεις εξερράγησαν έκρηξη εμπρηστικοί μηχανισμοί.

Η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά:

“Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!

Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια…

Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε.

Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα