ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ

Επέλαση της κακοκαιρίας Μήδεια

Κακοκαιρία "Μήδεια": Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχτηκε και ο Ωρωπός

Μέχρι και τις 13 Μαρτίου ο δήμος Ωρωπού κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προέκυψαν από την κακοκαιρία Μήδεια.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης

Μιχάλης Κατρίνης: "Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε μέσα σε λίγους πόντους χιόνι"

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής κάνει λόγο για αποτυχημένη αντιμετώπιση της κυβέρνησης να βρει λύσεις στα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία "Μήδεια".

Προβλήματα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας "Μήδεια"

Κακοκαιρία Μήδεια: 10.000 νοικοκυριά παραμένουν χωρίς ρεύμα

Στις 10.000 υπολογίζει ο ΔΕΔΗΕ τα νοικοκυριά που παραμένουν χωρίς ρεύμα και την νύχτα της Τετάρτης. Τι ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής σύσκεψης.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς

Κακοκαιρία Μήδεια: Νέα σύσκεψη για την πορεία αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης

Η νέα τεχνική σύσκεψη για την πορεία αποκατάστασης της ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο κινητό κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής "Όλυμπος" που έχει εγκατασταθεί στην Εκάλη

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς

Χαρδαλιάς: Μέχρι το βράδυ θα έχει αποκαταστηθεί η πλειονότητα των βλαβών στην ηλεκτροδότηση

Ολοκληρώθηκε η τεχνική σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για την αποτίμηση της πορείας αποκατάστασης των προβλημάτων που έχουν προκληθεί σε ηλεκτροδότηση και υδροδότηση

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς

Κακοκαιρία Μήδεια: Νέα σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας την Τετάρτη για τα προβλήματα στην Αττική

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στις 07.45 θα γίνει η αποτίμηση των προβλημάτων σε ηλεκτροδότηση και υδροδότηση που αντιμετωπίζουν περιοχές στην Αττική.

Χιόνια στον Διόνυσο από την κακοκαιρία "Μήδεια"

Κακοκαιρία Μήδεια: Το σφοδρότερο σε ένταση και όγκο χιονιού φαινόμενο της τελευταίας 12ετίας

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία για την αποτίμηση της μέχρι τώρα κατάστασης και στο πλαίσιο του διαρκούς συντονισμού όλων των συναρμόδιων φορέων

Η κακοκαιρία Μήδεια στην Ελλάδα

Κακοκαιρία Μήδεια: Ζωντανά η πορεία της - Πάει προς νότια, πού χρειάζονται αλυσίδες

"Θα δοκιμαστούμε, αλλά είμαστε όλοι εδώ" δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης μετά τη σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια. Απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών από τη Λάρισα και κάτω, κλειστά σχολεία και απεγκλωβισμοί.

Κύμα κακοκαιρίας

Κακοκαιρία Μήδεια: "Γενική επιστράτευση" στους Δήμους για να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί

Η έκτακτη συντονιστική σύσκεψη για την κακοκαιρία Μήδεια στην Πολιτική Προστασία και οι σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν. Κακοκαιρία προβλέπεται από το μεσημέρι του Σαββάτου από τα δυτικά και τα βόρεια, που βαθμιαία την Κυριακή θα επικρατήσει και στην υπόλοιπη χώρα.

Εκκλησία του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα

Lockdown: Σκληρό απαγορευτικό σε Αχαΐα και Εύβοια - Κοκκίνισε και το Ρέθυμνο

Την επέκταση του αυστηρού Lockdown σε όλη την Περιφέρεια της Αχαΐας αλλά και της Εύβοια φαίνεται να εισηγείται η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων. Στο κόκκινο το Ρέθυμνο, ενώ στο μικροσκόπιο και η Θεσσαλονίκη.

Σε "πυρετό" η Πολιτική Προστασία ενόψει της κακοκαιρίας Μήδεια (φωτό αρχείου)

Κακοκαιρία Μήδεια: "Συναγερμός" στην Πολιτική Προστασία - Νέα σύσκεψη με συμμετοχή των Δήμων

Νέα έκτακτη σύσκεψη από την Πολιτική Προστασία που προετοιμάζεται πυρετωδώς για την έλευση της κακοκαιρίας Μήδεια. Θα συμμετέχουν και οι πρόεδροι των Δήμων των 13 Περιφερειών της χώρας.

Οι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Νίκος Χαρδαλιάς

Γι’ αυτό το αλαλούμ ποιος θα πάρει την ευθύνη;

Ο Γιώργος Καρελιάς γράφει για για όσα συνέβησαν Νοέμβριο-Δεκέμβριο αναφορικά με την πανδημία κορονοϊού και τις μεγάλες ευθύνες που φέρουν τα κέντρα των εισηγήσεων και των αποφάσεων.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά από τη Θεσσαλονίκη.

Χρυσοχοΐδης: Θα εμποδίσουμε τους ασυνείδητους να ενισχύσουν τη διασπορά του ιού

"Είμαστε εδώ για να προλάβουμε πιθανή νέα διασπορά και πιθανούς νέους κινδύνους", τόνισε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την έκτακτη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη.

O Νίκος Χαρδαλιάς στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Έκτατη σύσκεψη για την πανδημία την Πέμπτη με Χαρδαλιά και Χρυσοχοΐδη

Έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή του Νίκου Χαρδαλιά και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Ενδέχεται να ληφθούν νέα μέτρα.

Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη: Είχε νοσήσει ξανά με κορονοϊό ο διάκος

Νοτιοαφρικανική μετάλλαξη: Είχε νοσήσει ξανά με κορονοϊό ο διάκος

Δεύτερη φορά που μολύνεται με κορονοϊό ο διάκονος της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως που βρέθηκε σήμερα θετικός στη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη. Μέχρι στιγμής δεν έχει συμπτώματα.

Νίκος Χαρδαλιάς

Θεσσαλονίκη: Nοτιοαφρικανική μετάλλαξη στη Μητρόπολη Νεαπόλεως - Εκτάκτως Χαρδαλιάς και Αρκουμανέας

Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη Νίκος Χαρδαλιάς και Παναγιώτης Αρκουμανέας. Ανιχνεύθηκε στέλεχος της νοτιο-αφρικάνικης μετάλλαξης του κορονοϊού σε Διάκο της Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Στιγμιότυπο από την Ερμού

Παρατείνεται το lockdown: Όλα τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Από την 1η Φεβρουαρίου ανοίγουν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Όλα τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Νίκο Χαρδαλιά και ποια υφιστάμενα θα παρατείνουν την ισχύ τους για μία επιπλέον εβδομάδα.

Ουρά σε σούπερ μάρκετ

Σούπερ μάρκετ: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης θα φέρουν χωρίς λόγο "ουρές" μέσα στο κρύο

Η αλλαγή στην σχέση ατόμων ανά τετραγωνικά μέτρα που ισχύει και για τα σούπερ μάρκετ μειώνει στο 50% την δυνατότητα εξυπηρέτησης και αυξάνει τις ουρές σύμφωνα με το ΙΕΛΚΑ.

Όλες οι φορές που η Κυβέρνηση πήρε πολιτική απόφαση έναντι της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων

Όλες οι φορές που η Κυβέρνηση πήρε πολιτική απόφαση έναντι της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων

Η διαδρομή των κυβερνητικών αποφάσεων, από το άνοιγμα του τουρισμού μέχρι σήμερα και η συχνή αναντιστοιχία με την επιστημονική οπτική. Το News 24/7 χαρτογραφεί την, όχι και τόσο αρμονική, συνεργασία Κυβέρνησης-Επιτροπής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς

Χαρδαλιάς: Τι αλλάζει στις επιβαρυμένες περιοχές

Τον τρόπο λειτουργίας του λιανεμπορίου από Δευτέρα και τι αλλάζει ως προς τις περιοχές που βρίσκονται σε καθεστώς αυστηρού lockdown ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των συντακτών