Ξεκινά την Πέμπτη το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ

Ξεκινά την Πέμπτη το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ

Όλα είναι έτοιμα για το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου - Δείτε το σποτ της διοργάνωσης

Το 20ό Συνέδριο του ΚΚΕ ξεκινά τις εργασίες του μεθαύριο, Πέμπτη 30 Μαρτίου, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό.

Η διοργάνωση με σύνθημα «Ισχυροποιούμε το ΚΚΕ. Για δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία. Για την εξουσία, το σοσιαλισμό» θα ανοίξει τις πύλες της με την παρουσίαση της εισήγησης της ΚΕ από τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το συνέδριο του Κομμουνιστικού Κόμματος χαιρετίζουν με μηνύματα από κομμουνιστικά και εργατικά κόμματα απ' όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ότι η διοργάνωση αποτελεί σημαντικό σταθμό για το διεθνές κομμουνιστικό κίνημα.

ADVERTISING

Η έδρα της ΚΕ έχει φορέσει τα "καλά" της για να υποδεχτεί τους οπαδούς του ΚΚΕ: Οι εξωτερικοί τοίχοι ντύθηκαν με γιγαντοπανό με τα συνθήματα του Συνεδρίου και το λογότυπο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος. Σημαίες και αφίσες σε κεντρικά σημεία και ένα τεράστιο γκράφιτι στη μάντρα των γραμμών του ΗΣΑΠ προϊδεάζουν για τη διαδικασία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνέδριο έχουν πλαισιώσει διάφορες εκδηλώσεις και συσκέψεις με θέμα τις θέσεις της ΚΕ για το Συνέδριο. Μεταξύ άλλων εκδηλώσεων, την Πέμπτη 23 Μάρτη, στην Καισαριανή μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ, ενώ στα Χανιά την Παρασκευή 24 Μαρτίου απηύθυνε ομιλία ο Σάββας Βασιλειάδης, Γραμματέας της ΕΠ Κρήτης. Αντίστοιχες εκδηλώσεις με ομιλητές στελέχη του Κόμματος έγιναν στη Σάμο, την Ικαρία, σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της Πάτρας, στην Κύμη κ.α.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ του συνεδρίου:

SHARE:

24Media Network