Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Σπυράκη - Νέα εκπρόσωπος της ΝΔ η Σοφία Ζαχαράκη

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη
Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη EUROKINISSI

Η παράδοση παραλαβή θα γίνει την Παρασκευή. Ο Μητσοτάκης συναντήθηκε με τη Σπυράκη, την οποία ευχαρίστησε για τη διαδρομή της

Υποψήφια στις επικείμενες ευρωεκλογές και όχι στις εθνικές εκλογές θα είναι τελικά η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

Την απόφαση αυτή έλαβε σύμφωνα με γαλάζιες πηγές ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης επιβραβεύοντάς την κ. Σπυράκη και για την πρόσφατη ανάδειξή της ως καλύτερης ευρωβουλευτού της χρονιάς στο πεδίο Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία.

Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με την κ. Σπυράκη, ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε για την πολύτιμη παρουσία της και την επιτυχημένη διαδρομή της ως εκπροσώπου Τύπου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επανεκλογή της στην ευρωβουλή.

Με απόφαση του κ.Μητσοτάκη νέα εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ ορίζεται η μέχρι σήμερα αναπληρώτρια εκπρόσωπος Σοφία Ζαχαράκη, που δε θα είναι ως εκ τούτου τελικά υποψήφια για την Ευρωβουλή, ενώ η τυπική τελετή παράδοσης παραλαβής θα γίνει την Παρασκευή, ώστε η κ.Σπυράκη να ξεκινήσει τον προεκλογικό της αγώνα για την Ευρωβουλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Ευρωεκλογές
SHARE:

24Media Network