Υποψήφια για βραβείο ευρωβουλευτών η Εύα Καϊλή

ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ S&D  GIANNI PITELLA--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΑ ΚΑΙΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ S&D GIANNI PITELLA--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Υποψήφια στην κατηγορία Έρευνα και Καινοτομία, είναι η ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καϊλή

Οι υποψηφιότητες για τα 12α Ετήσια Βραβεία των Ευρωβουλευτών έγιναν γνωστές την Παρασκευή (15/01), με την Εύα Καϊλή να είναι η μοναδική εκπρόσωπός μας στη σχετική λίστα.

Η ευρωβουλευτής της Ελιάς διεκδικεί το βραβείο στην κατηγορία Έρευνα και Καινοτομία, με αντιπάλους τον Πολωνό συνάδελφό της Μίχαλ Μπόνι και τον Γερμανό Χανς-Όλαφ Χένκελ.

ADVERTISING

"Μεγάλη μου τιμή η υποψηφιότητα μου στα 12α Ετήσια Βραβεία των Ευρωβουλευτών 2016, για την αναγνώριση της δουλειάς μας στο Ευρωκοινοβούλιο σε ευρύ φάσμα πολιτικών, αλλά κυρίως στην καινοτομία και την έρευνα", ήταν το σχόλιο της κ. Καϊλή.

Τα Βραβεία των Ευρωβουλευτών διοργανώνονται από το περιοδικό του ευρωκοινοβουλίου και τα αποτελέσματα διαμορφώνονται από τις ψήφους των ευρωβουλευτών. Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο στις Βρυξέλλες.

SHARE:

24Media Network