Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Πέτρος Λεκάκης

Φωτογραφία από το thestival.gr

Ο Πέτρος Λεκάκης, αντιδήμαρχος του Γιάννη Μπουτάρη, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο της Θεσσαλονίκης.

Την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, Πέτρος Λεκάκης.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Λεκάκης, πλαισιωμένος από αντιδημάρχους, εντεταλμένους και δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης του Γιάννη Μπουτάρη, τόνισε πως η ομάδα που αποφάσισε να διεκδικήσει την ψήφο των Θεσσαλονικέων "είναι ένα κομμάτι της Πρωτοβουλίας και της διοίκησης".

ADVERTISING

"Δεν ψάξαμε να βρούμε τον επόμενο Γιάννη Μπουτάρη γιατί δεν υπάρχει. Κάνω το επόμενο βήμα και θα τεθώ στην κρίση των συμπολιτών μου", είπε και υποστήριξε πως είχε προηγηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, αναφορικά με το εγχείρημα διεκδίκησης του δήμου.

Πρόσθεσε, δε πως η νέα δημοτική παράταξη που προκύπτει "έχει καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, μακριά από κόμματα" και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το όνομα και το λογότυπο του συνδυασμού, καθώς και οι πρώτοι υποψήφιοι. "Η απόφαση για το ποιος θα είναι επικεφαλής της νέας αυτής κίνησης πάρθηκε χωρίς προστριβές και χωρίς διαφωνίες.

Αυτή τη στιγμή είμαστε μία δημοτική κίνηση που αποτελεί κομμάτι της διοίκησης και κομμάτι της "Πρωτοβουλίας". Της παράταξης στην οποία πιστέψαμε όλοι ότι θα αλλάξει την πόλη. Και την άλλαξε γιατί από το 2010 καταφέραμε πολλά", ανέφερε χαρακτηριστικά. "Εμείς είμαστε οι πρώτοι που θα μιλήσουμε για τις αστοχίες μας. Γιατί εμείς ξέρουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας όσο κανένας. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να πάμε παραπέρα", συμπλήρωσε.

Στο πλευρό του κ. Λεκάκη βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Έλλη Χρυσίδου, Αθλητισμού και Παιδείας, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, Αστικής Ανθεκτικότητας, Γιώργος Δημαρέλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, αρμόδιος για την Καθαριότητα, Λάζαρος Ζαχαριάδης, η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ, Μαρία Πασχαλίδου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Παπαναστασίου και Βλάσης Γιτόπουλος.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αυτοδιοίκηση, Θεσσαλονίκη
SHARE:

24Media Network