Υπόθεση Γεωργούλη: Σοβαρά τα χτυπήματα στην γυναίκα, λέει η Βόζενμπεργκ – Δεν μιλούσε με κανέναν για έξι μήνες

Υπόθεση Γεωργούλη: Σοβαρά τα χτυπήματα στην γυναίκα, λέει η Βόζενμπεργκ – Δεν μιλούσε με κανέναν για έξι μήνες
Αλέξης Γεωργούλης Philippe BUISSIN© European Union 2023

Για την υπόθεση του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη που κατηγορείται για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό της Ελένης Χρονοπούλου, μίλησε η Ελίζα Βόζενμπεργκ τονίζοντας πως η γυναίκα ήταν σε σοκ και δεν μιλούσε σε κανέναν για έξι μήνες

Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Την γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε μένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει” ανέφερε η ευωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζενμπεργκ, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στο Real, σχολιάζοντας την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και τις σε βάρος του κατηγορίες για βιασμό και ξυλοδαρμό.

“Η ίδια ως γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση, παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα. Και με αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Αυτή η γυναίκα επέλεξε την σιωπή για να αποφύγει τον διασυρμό, υπογράμμισε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, η κ. Βόζενμπεργκ και ανέφερε πως κυκλοφορούσε μία αόριστη φήμη για τον Αλέξη Γεωργούλη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όχι όμως για το συγκεκριμένο περιστατικό.

 

Η ευρωβουλευτής τόνισε επίσης πως η συγκεκριμένη καταγγελία δεν έγινε μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά απευθείας στην βελγική δικαιοσύνη, προσθέτοντας πως η τριετής καθυστέρηση στην εξέλιξη της υπόθεσης οφείλεται εν μέρει και στην πανδημία και την υποστελέχωση των σχετικών υπηρεσιών, ενώ υπογράμμισε ότι όταν πρόκειται για ευρωβουλευτή που καλύπτεται από ασυλία οι αρχές προβαίνουν σε εξονυχιστικό έλεγχο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα