ΕΛΑΣ: Εντατικοποίηση των μέτρων στο κέντρο της Αθήνας κατά της εγκληματικότητας

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ EUROKINISSI

Ο κ. Χρυσοχοΐδης μαζί με την ηγεσία της Αστυνομίας, δέχτηκε το μεσημέρι στο γραφείο του το προεδρείο του ΕΣΑ και συζήτησαν εκτενώς τα θέματα ασφαλείας και αστυνόμευσης των δημόσιων χώρων της Αθήνας.

Αύξηση των περιπολιών, πεζών και εποχούμενων στο κέντρο της Αθήνας και ταυτόχρονα συνέχιση των δράσεων με επιχειρήσεις κατά του παραεμπορίου και της εγκληματικότητας στο δρόμο, αποφασίστηκε σήμερα από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και την ηγεσία της ΕΛΑΣ, κατά την διάρκεια σύσκεψης που είχαν με το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και τον πρόεδρο Σταύρο Καφούνη.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης, μαζί με την ηγεσία της Αστυνομίας, δέχτηκε το μεσημέρι στο γραφείο του το προεδρείο του ΕΣΑ και συζήτησαν εκτενώς τα θέματα ασφαλείας και αστυνόμευσης των δημόσιων χώρων της Αθήνας που απασχολούν τους εμπόρους και ειδικότερα θέματα παρεμπορίου.

Αποφασίσθηκαν η συνέχιση των δράσεων αστυνόμευσης, που αναπτύσσονται ήδη στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες τονίστηκε ότι θα συνεχίζονται αδιάλειπτα, ενώ παράλληλα υπήρξε δέσμευση από πλευράς Υπουργείου για την σταδιακή πύκνωση πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Από την πλευρά του υπουργείου προτάθηκε επίσης και έγινε αποδεκτή η δημιουργία γραμμής καθημερινής επικοινωνίας μεταξύ της Αστυνομίας και του ΕΣΑ. Στο τέλος Οκτωβρίου τα μέτρα και η πορεία της συνεργασίας θα αξιολογηθούν σε νέα συνάντηση του υπουργείου με τον ΕΣΑ.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσοχοΐδης, Αστυνομία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πιερρακάκης: Με επιτυχία η άσκηση λειτουργίας του sms και του "112"

Συνήγορος του Πολίτη: "Οδύσσεια" η καθημερινότητα των αναπήρων

ΕΛΑΣ: Άμεσα η πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών - Μέχρι τέλος του έτους στις υπηρεσίες τους

SHARE: