Ζαχαριάδης: Ακατανόητη η φράση Γεωργιάδη, προσπάθεια αντιπερισπασμού από τη ΝΔ

Ζαχαριάδης: Ακατανόητη η φράση Γεωργιάδη, προσπάθεια αντιπερισπασμού από τη ΝΔ
Ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης Eurokinissi

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ κάλεσε τη Φώφη Γεννηματά "να πουν ότι κάποιοι έκλεψαν, ζητούμε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό".

“Ακατανόητη” χαρακτήρισε τη δήλωση του Αδωνη Γεωργιάδη ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 σχολίασε τη φράση του αντιπροέδρου της ΝΔ οτι “όταν έρθει η ώρα και ανοίξουμε το φάκελο της περιόδου Τσίπρα, ο Γιάννος και ο Ακης θα φανούν αγγελούδια”, είπε οτι δεν λειτουργούμε με προβλέψεις, αλλά με αποφάσεις της δικαιοσύνης.

‘Εκανε λόγο για προσπάθεια αντιπερισπασμού από τη ΝΔ την οποία κατηγόρησε πως αντί να πει καθαρά τη λέξη Σημίτης και να καταγγείλει τέτοια φαινόμενα, μένει σε γελοίους συμψηφισμούς.

Αναφέρθηκε και στη Φώφη Γεννηματά λέγοντας πως περίμενε μια διαφορετική στάση. “Τους προτείνω να πουν: ναι κάποιοι έκλεψαν, δεν ήμασταν όλοι κλέφτες, ζητούμε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό” συμπλήρωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Σε ο,τι αφορά την επιστολή του Νίκου Κοτζιά, είπε πως απευθυνόταν αποκλειστικά στον πρωθυπουργό, σε διαφορετική περίπτωση θα την έστελνε στα μέσα ενημέρωσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα