Ζαχαριάδης: 'Αν αλληλοπλακωνόμαστε, δεν πάμε πουθενά'

Ζαχαριάδης: 'Αν αλληλοπλακωνόμαστε, δεν πάμε πουθενά'

O διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 για την έξοδο της χώρας στις αγορές καθώς και για την κρίση με την ελληνική δικαιοσύνη

«Η κρίση με τη δικαιοσύνη πρέπει να εκτονωθεί. Η χώρα χρειάζεται ήπιους τόνους» τόνισε στην εκπομπή " Αντίμετρα" στο Ραδιόφωνο 24/7 ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

Σημείωσε ότι «πρέπει να γίνεται διάλογος με επιχειρήματα «ώστε να ανταποκριθούμε στις σύγχρονες συνθήκες, να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε». «Εάν η κάθε πλευρά μείνει στον ρόλο της: Οι πολιτικοί στα πολιτικά τους καθήκοντα και οι δικαστικοί στα δικαστικά. Τότε όλα θα πάνε καλά» συμπλήρωσε.

Επισήμανε ότι αν «αλληλοπλακωνόμαστε» και «αλληλοσκοτωνόμαστε», τότε δεν θα οδηγηθούμε πουθενά.

Πρόσθεσε ότι ο κόσμος δεν ασχολείται με τέτοιες αντιπαραθέσεις: «Αυτά είναι γαργαλιστικά για κάποια κανάλια, αλλά τέτοιου τύπου συγκρούσεις δεν τις παρακολουθούν οι πολίτες» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Ζαχαριάδης, σημείωσε ότι η κυβέρνηση ιεραρχεί τα γεγονότα και αυτό που προέχει είναι η έξοδος στις αγορές, η οποία συνδέεται με την κοινωνία.

«Η έξοδος στις αγορές έχει να κάνει με την παραγωγική ανασυγκρότηση, με τη μείωση της ανεργίας» είπε και συμπλήρωσε ότι αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να έχει συνέχεια.

«Είναι μαραθώνιος, όχι εκατοστάρι» υπογράμμισε και σημείωσε ότι μετά από πολλά χρόνια αλλάζουν τα πράγματα στη χώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network