Ζαρούλια: "Οι γυναίκες στο στρατό" - Πως σχολιάζουν οι χρήστες του Twitter

Ζαρούλια: "Οι γυναίκες στο στρατό" - Πως σχολιάζουν οι χρήστες του Twitter

Πως σχολίασαν οι Έλληνες χρήστες του Twitter την πρόταση της Ελένης Ζαρούλια για υποχρεωτική στράτευση και των γυναικών

Την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών από την ηλικία των 18 ετών ζήτησε χθες η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με την κύρωση σύμβασης για την εξάλειψη των διακρίσεων κατά των γυναικών.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Ζαρούλια (σύζυγος του ηγέτη της "Χρυσής Αυγής" Νίκου Μιχαλολιάκου) ζήτησε την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών από τα 18 τους χρόνια. Η ίδια μιλώντας στη Βουλή, ανέφερε ότι η σημερινή κατάσταση συνιστά "διάκριση" εις βάρος των γυναικών.

Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο, με το οποίο διαφώνησε η Χρυσή Αυγή, έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία. Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή υποστήριξε ότι επιδίωξη της ρύθμισης είναι η διεύρυνση των προνομίων των ήδη προνομιούχων γυναικών.

Μάλιστα, η Ελένη Ζαρούλια επισήμανε ότι το ελληνικό κοινοβούλιο θα έπρεπε να ασχολείται με τις διακρίσεις κατά των Ελληνίδων ειδικά, αναφέροντας ως παράδειγμα τις μητέρες που μένουν άνεργες εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών και εκείνες που τα παιδιά τους αποκλείονται από παιδικούς σταθμούς επειδή τη θέση τους έχουν "καταλάβει" παιδιά παράνομων μεταναστών μόνο και μόνο επειδή δηλώνουν μηδενικό εισόδημα...

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τοποθέτηση της Ελένης Ζαρούλια περί στράτευσης των γυναικών, έδωσε "τροφή" για σχόλια στους Έλληνες χρήστες του Twitter οι οποίοι έλαβαν θέση με χιούμορ και... αντιμιλιταριστική διάθεση.

Την τιμητική τους είχαν φυσικά οι γυναίκες του κοινωνικού δικτύου οι οποίες εκφράστηκαν με αιχμηρά Tweets. Με αφορμή μάλιστα τις επίμαχες δηλώσεις, πήρε φωτιά και το hashtag, "# gynaikes_sto_strato".

Ιδού μερικά από τα πιο εύστοχα Tweets:

SHARE:

24Media Network